Minden hónap a szerelem hónapja, mindaddig, amíg a megfelelő romantikus drámát nézi!

Valahogy varázslatos, ahogy mindannyian, a világ különböző részein élünk, kapcsolatban állunk, és érdeklődünk a koreai tartalmak túlzásba vétele iránt. Néha abba akarjuk hagyni a nézést, de azon kaptuk magunkat, hogy több epizódot és sorozatot keresünk, amit megnézhetnénk.

Ahogy a fangirling folytatódik, íme a romantikus koreai webdrámák listája, amelyeket még ma el kell kezdened nézni!



'Légy pozitív'

Az EXO tagot, Kyungsoo-t végre felmentették a katonaságból. És most, hogy visszatért, itt a lehetőség, hogy megnézze a „Légy pozitív” című romantikus vígjátékát.

Hwan Dong (Kyungsoo) történetét meséli el, aki éppen filmszakos diplomamunkájára készül, és a jövőben rendező szeretne lenni. De miközben küzd, hogy teljesítse követelményeit, segítségét kéri volt barátnőjétől, Bang Hye Jungtól (Chae Seo Jin), hogy eljátssza a főszerepet projektjében.

'A-TIN'

Ennek középpontjában a tizenévesek aggodalmai és szerelmi történetei állnak. Sokat tapasztalnak, miközben készülnek a SAT-ra (főiskolai felvételi vizsgára) ebben a sorozatban. Ezeknek a tiniknek az érettsége megmutatkozik, amint legyőzik félelmeiket, miközben azt hajtják végre, amit szeretnének az életben. Megnézhetitek az 1. és 2. évadot!

Mindenképpen kötelező webdrámákat nézni. A második évad egyik főszereplője (APRIL-i Naeun és Golden Child Bo Min-je) sok szívmelengető jelenetet tartalmaz, és más karaktereket is szórakoztató volt nézni, amint a tinédzserkor tiszta és valódi szerepeit ábrázolják.

'Látom az MBTI-jét'

Friss a listáról a hamarosan megjelenő webdráma The Boyz's Hyunjae és a gyönyörű modell, Choi Yeon Soo főszereplésével. Az „I Can See Your MBTI” az SBS Entertainment legújabb tini-romantikus drámája. Az MBTI (Myers-Briggs Type Indicator) témájáról lesz szó, amely a Z generáció körében népszerű személyiségteszt.

Látom az MBTI-jét(Fotó: SBS Entertainment)

A nézők kíváncsian várják a fő leadek képernyőn megjelenő kémiáját. Ez egyben Hyunjae színészi debütálása is lesz!

Olvassa el még: The Boyz Hyunjae és Choi Yeon Soo játsszák az I Can See Your MBTI című új webdráma főszereplőit.

'Fling kisbolt'

Ezeket a sztárokkal teletűzdelt webdrámákat minden bizonnyal szórakoztató lesz nézni. Néhány kedvenc bálványod része volt ennek az internetes sorozatnak. Kezdve az AB6IX Kim Dong Hyunjával, a Golden Child Jaehyunjával, a VICTION Subinjával és a PENTAGON Wooseokjával. Ők lesznek a főszereplő férfi és Choi Ji Soo színésznő a női főszerepben. Biztosan élvezni fogja ezt az édes, de kaotikus drámát!

'Egy szép hét'

Lovelyz Jisoo-ja Da Eun szerepében, a korábbi MYTEEN-s Shin Jun Seop pedig Han Jung Woo szerepében. Ez a webdráma sok pillangót ad a gyomorba nézése közben. Han Jung Woo Da Eun felé tett kedves gesztusain kívül ez a sorozat többet is elárul a bálványként való életküzdelmekről. Izgalmas jelenetek is várnak rád! A „One Fine Week” című filmet érdemes megnézni, ha egy lebilincselő szerelmi történetet keresel.

Ez csak néhány a régi és új webdrámák közül, amelyeket bármikor és bárhol élvezhet. Ezeken a sorozatokon keresztül olyan szeretetet fogsz érezni, amit csak az ilyen jellegű tartalmak adhatnak. Szóval jobb, ha most kezdi el nézni!

Olvassa el még: Park Seo Joon, Cha Eun Woo és egyebek: A képregényszerű látványvilágú színészek a következő nagy dolgok a K-Drama színterében

Olvassa el még: Kim Doyeon és Kim Minkyu egy különleges románcba keveredett a „Pop Out Boy” című filmben

A webdrámák közül melyiket néznéd szívesen? Tudassa velünk a megjegyzésekben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.