4 legaranyosabb és féltékenyebb koreai drámabarátnő(Fotó: KBS2 TV)
4 legaranyosabb és féltékenyebb koreai drámabarátnő

Aranyosnak találjuk, amikor egy karakter féltékeny lesz a drámára. Legtöbbször a vezető férfi az, aki féltékeny a második főszerepre, de most a női párról lesz szó. Ha érdekel, és félsz, hogy elveszíted azt, akit szeretsz, a féltékenység teljesen normális.

Tehát most a koreai színésznőről fogunk beszélni, aki kiváló munkát végzett, amikor féltékeny barátnőként viselkedett a koreai drámákban. Valahányszor érezzük ezeket a pillangókat, amikor az ember féltékeny lesz apróságokra, és a Kdramában ez az egyik legjobb dolog, amit romantikus drámák nézésekor tapasztalhatsz. Tehát nézzük meg azokat a női főszereplőket, akik a legaranyosabb k-dráma-barátnők az alábbi listán!

Kim Go-eun Ji Eun-takot alakítja a Goblinban

4 legaranyosabb és féltékenyebb koreai drámabarátnő(Fotó: tvN)
4 legaranyosabb és féltékenyebb koreai drámabarátnő

Kim Go-eun, Ji Eun-tak szerepében a Goblinban egy 19 éves lány, aki nagyon vicces és nagyon pozitív, de életében gyakran szembesül nehézségekkel. Sok olyan jelenet volt, amikor Ji Eun Tak féltékenységét fejezte ki dolgok miatt; ő nem az a típus, aki magában tartja az érzéseit. De az a módja, hogy féltékeny olyan dolgokra, amelyek mindennél imádnivalóbbak.Kim Go-eun Jung Tae Eul szerepében az Örök uralkodó királya című filmben

4 legaranyosabb és féltékenyebb koreai drámabarátnő(Fotó: SBS)
4 legaranyosabb és féltékenyebb koreai drámabarátnő

Volt egy jelenet a 'The King Eternal Monarch'-ban, ahol Jung Tae Eul folyamatosan olyan kérdéseket tesz fel Lee Gonnak (Lee Min-Ho), amelyek tele vannak féltékenységgel, mint például: 'Ez az első alkalom, hogy beleszerettél?' és 'Ki az a hölgy, aki megfőzte neked a marhasteak rizst?' és amikor meghallotta ezeket a kérdéseket, Lee Gon rájött, hogy a lánya nagyon féltékeny. Ezután szorosan megfogta Jung Tae Eul kezét, és azt mondta: 'Te vagy az egyetlen lány a szívemben.' Nem találod romantikusnak ezt a jelenetet?

Song Hye Kyo Kang Mo Yeon szerepében a Nap leszármazottaiban

4 legaranyosabb és féltékenyebb koreai drámabarátnő(Fotó: KBS)
4 legaranyosabb és féltékenyebb koreai drámabarátnő

Song Hye Kyo, mint Kang Mo Yeon, egy bátor, okos, professzionális és független nő, amely egybe van kötve! Ő lehet álmaid nője. A karaktere egyszerre volt vicces és komoly. Ha egy féltékeny barátnőről beszélünk, ki tudna megfeledkezni róla? Nemcsak féltékeny, de azt is tudja, hogyan álljon bosszút! Dühös lesz, de Kang Mo Yeon féltékenysége inkább romantikus és aranyos volt.

Lee Sung Kyung Kim Bok Joo szerepében a Súlyemelő Tündér Kim Bok Joo című filmben

4 legaranyosabb és féltékenyebb koreai drámabarátnő(Fotó: MBC)
4 legaranyosabb és féltékenyebb koreai drámabarátnő

Kim Bok Joo egy rettenthetetlen lány, aki erős és bátor. Örömteli ember és nagyon imádnivaló; személyisége vonzóvá tett minket a dráma iránt. De ő is olyan karakter, aki nem szereti a legtöbbet megosztani, különösen, ha az a személy fontos neki. Amikor azonban kimutatja féltékenységét, a nézők egyszerre találják viccesnek és imádnivalónak. Egyszer féltékeny lett egy lányra, aki rátette a kezét a férfira, annyira aranyos volt, ahogyan az érzéseit kifejezte, hogy nem tudunk nem kuncogni!