Eva Green dicséretes kritikákat kap a 'Penny Dreadful' című műsoráról. A 300-as színésznő a főszerepet a Josh Hartnett-tel is játszó filmben.Timothy Dalton,Rory Kinnear,Billie Piper, ésHarry Treadaway.

„Az epizód kiemelkedõje Eva Green Vanessa Ives-je volt, akinek két remek jelenete volt, elõször Doriannal, amelyben egymás iránti vonzalmuk mintha kiáradna belõlük, miközben halk, lágy hangon suttognak egymásnak. Másodszor pedig abban, amit a szeánsz során csak díj-jelölésre méltó teljesítménynek lehet nevezni” – írta Green teljesítményéről Daniel Wood a Yahoo UK-tól.

A 'Penny Dreadful' ügyvezető producere, John Logan a közelmúltban azt mondta a szörnyű sorozatról: 'Elkezdtem a témákon gondolkodni, és hogy miért olvassuk még mindig a Frankensteint majdnem 200 évvel [Mary Shelley 'Frankenstein' című művének) megírása után. Szerintem azért, mert a szörnyek összetörik a szívem. Amikor meleg férfiként nőttem fel, mielőtt társadalmilag elfogadható lett volna, tudtam, mit jelent másnak, elidegenedettnek és nem úgy érezni magam, mint mindenki más.Eva Green karakterplakátja a „Sin City: A Dame to Kill For” című filmhez kritika alá került, miután az Amerikai Mozgóképszövetség túlságosan zsémbesnek ítélte. A Page Six szerint az MPAA azt mondta, hogy a plakáton „mell alatti görbület és sötét mellbimbó/areola kör látható az áttetsző ruhán keresztül”.

A színésznő áttetsző köntösben látható a Dimension Films és Frank Miller „Sin City: A Dame to Kill For” című filmjének plakátján.

Úgy tűnik, hogy a poszter a 300-as színésznő számára nem megfelelő. Eva Green azt mondta a Shortlistnek a 300-as interjúk során: „Amit a szabadnapjaimon csinálok, az az, hogy elmegyek a Selfridges-be, és böngészek a bútorrészlegben” – mondja, és halványan vágott üveges (és csak homályosan francia) hangja kuncogásba szakad. „Nemrég vettem egy párnát, amivel nagyon elégedett vagyok. Ez Eva Green vad élete. Alapvetően egy idős hölgy vagyok.

A „Sin City: A Dame to Kill For” augusztus 22-én landol.