Nikki Reed állítólagos féltékenysége a lányok miatt, akikkel Ian Somerhalder a Vámpírnaplókban játszott szerepe részeként romantikus kapcsolatban áll, arra késztette a színészt, hogy egy másik férfival csatlakozzon.

A jelentés szerint Celebrity piszkos mosoda Nikki Reed állítólag bizonyos szabályokat állított a férjére, miközben a „The Vampire Diaries” jeleneteit forgatja.

A sorozat 7. évadának videoklipjét a 2015-ös San Diego Comic-Conon mutatták be, és ez igencsak megrázta a rajongókat.„A klipben Damon és Luke az esőben állnak, és egy romantikus pillanatban osztoznak – aztán szenvedélyesen csókolózni kezdenek” – áll a cikkben. „Chris karaktere, Luke mindig is meleg volt a Vámpírnaplókban. De egy kicsit értetlenül állunk Damon Salvatore miatt. Csapatot váltott? Vagy ez csak egy álomsorozat vagy valamiféle séma, amit Damon kigondol, és Luke elcsábításával jár?

Míg Ian Somerhalder megcsókolta Chris Woodot a Vámpírnaplók 7. évadában, a CDL Nikki Reed-et okolja a legújabb fejleményért.

'Az interneten az a hír járja, hogy a Vámpírnaplók producerei Damon Salvatore meleggé tétele mellett döntöttek, miután Nikki Reed a tavalyi évadban elkezdett a lányokkal való kiállása miatt'

A pletykagyár túlórázott, amikor kiderült, hogy Ian Somerhalder nem követte ex Nina Dobrevet a Twitteren, annak ellenére, hogy az még mindig követi őt a közösségi médiában. A rajongók gyorsan vádló ujjal mutogattak Nikki Reedre, amiért állítólag megtiltotta férjének, hogy kommunikáljon exével.

Nina Dobrev azt mondta, hogy nincs rossz vér közte és Ian Somehalder között, még azután sem, hogy feleségül vette legjobb barátját, a Twilight színésznőjét, Nikki Reedet.

A Hollywood Life eközben azt állította, hogy Ian Somerhalder feleségének nincs féltékeny csontja a testében.

A forrás azt állította: „A legtöbb lánynak problémája lenne, ha Ian ennyi időt az exével töltene, de Nikki nem a legtöbb lány. Nagyon magabiztos, és nem látja Ninát fenyegetésnek. Ian közeli barátai jóformán az összes exével. Jól van vele.