A Love And Hip Hop sztárja, Erica Mena világossá tette, hogy az 5. évad vége után elhagyja a VH1 sorozatot.

Azok, akik Erica Mena rajongói lettek, örömmel töltik el, ha megtudják, hogy nem látták utoljára a modellből lett énekesnőt.

Bár Menának volt állítólag otthagyta a Love And Hip Hopot a vőlegényéért , Shad Bow Wow Moss, a valóságs televízió röviden utalt rá, hogy újra fog hangolódni a kis képernyőre. Nem világos, hogy a Love And Hip Hop spin-offjáról van-e szó, vagy általában egy új valóságshow-ról.Tudod mit, azt hiszem, Amerika határozottan annyira szereti Ericát, hogy ez biztosan lehetséges – nyilatkozta Mena a New York-i WPIX-nek adott reggeli interjújában.

Miközben az emberek arra várnak, hogy Mena visszatérjen a valóságtévébe, a Love And Hip Hop timsó állítólag már foglalt helyet az Ether Weekly nevű új televíziós műsorban. Frissen festve . A műsor állítólag a zenére és a hip-hop kultúrára összpontosít.

Mena az újságok címlapjára került a Love And Hip Hop színésztársától, Cyn Santanától való nagyon nyilvános szakítása miatt. Állítólag néhány hónappal azután kezdte kapcsolatát Bow Wow-val, hogy megszűnt a kapcsolata szereplőtársával Fashion N Style .

Amikor az egész „106 & Park” csók megtörtént, mindketten más embereket láttunk, és ez a csók a kutyaházba helyezett minket. Szóval valahogy bizalmasak voltunk egymásban – magyarázta Erica.

Hozzátette: tudom, hogy ő egy olyan ember, aki igazán ismer engem, és még soha nem volt valaki, aki teljesen elfogadna olyannak, amilyen vagyok, hibáim és minden más. Azt hiszem, ez nálunk természetes volt. Azon a ponton nagyon szerettünk volna letelepedni, de azok az emberek, akikkel akkoriban voltunk, egyszerűen nem illettek hozzánk. Így történt, és rájöttem, hogy ez az a személy, akivel valójában együtt kellett lennem.

Annak ellenére, hogy a pletykák szerint összejött Bow Wow-val a Cynnel való szakítása előtt, Erica Mena gondoskodott arról, hogy leállítsa a pletykákat.

Cyn és én egy ideje szakítottunk, csak nem beszéltem róla nyilvánosan, mert a valóságtévében vagyok – vallotta be Mena.