A múlt hétfői epizódban egy őrült finn rájött, hogy Klaus olyan hatalmas titkot őrzött, hogy emiatt megöli saját biológiai apját. Vajon megtudja Hope hollétét valakinek a múltból? Olvass tovább a 'The Originals' 2. évad 13. epizódjának további spoilerjéért!

Az epizód összefoglalója szerint International Business Times , Finn találkozik „a múltjának egy hatalmas alakjával”.

Ahogy az a előző epizód , Mikaelson legidősebb nővére, Freya végre megismerkedett Rebekával. Ő is kitörte magát abból az őrült szemétládából, ahol a boszorkányokat keresték.Állítólag elrabolt nővérük is megígérte, hogy hamarosan meglátogatja viszálykodó testvéreit. Az azonban bizonytalan, hogy melyik testvért fogja először meglátogatni és segíteni.

Ilyen hatalmas erőkkel ő lesz az, aki segít Finnnek megszabadulni testvéreik vámpírságától? Bár abból, amit Finn az utóbbi időben csinált, úgy tűnik, jobban szeretné, ha mindannyiukat megölnék, mint meggyógyulnának.

A kérdés az, hogy Freya ugyanazt az érzést vallja, mint Finn? Talán együtt fog érezni Klaus-szal, és helyette Hope-ot védi.

Ami a 'The Originals' 2. évad 13. epizódjának többi spoilerjét illeti, úgy tűnik, hogy Klausnak enyhítenie kell a paranoiáját a lánya érdekében.

'Ahogy a Hope életét fenyegető veszély egyre erősebb, Klaus (Joseph Morgan) rájön, hogy nincs más választása, mint hogy bízzon a testvéreiben, hogy biztosítsa a nő védelmét' - áll a szinopszisban.

Másrészt Marcel Mikaelsonék iránti hűsége próbára teszi majd Finn baljós parancsát.

Finn le kell vadászni Hayley-t a véréért, és ráveszi Marcelt, hogy tegye meg helyette. Ez csak véget vethet annak az egyesülési rituálénak, amelyet Hayley és Jackson próbál végrehajtani.

Eközben Kolt feldühödött bátyja átkozta, hogy maradjon jelenlegi testében, vagy végleg meghaljon. Vajon ő lesz a Mikaelson testvér, aki meghal, ahogy említettük? korábbi jelentésekben ?

Nézze meg alább a jövő heti előzetest a 'The Originals' 2. évad 13. epizódjának spoilereinek megtekintéséhez!