Oh Yeon Seo színésznő védekezett azokon az embereken, akik azzal vádolták, hogy plasztikai műtétet hajtottak végre az arcán.

Oh Yeon Seo színésznő az SBS „Strong Heart” szórakoztató műsorának 3. évfordulóján jelent meg, amelyet október 9-én sugároztak. Oh Yeon Seo kijelentette: 'Nem végeztek plasztikai műtétet az arcomon.'

Az MC-k megkérdezték tőle: 'Fiatalnak nézel ki a korodhoz képest, szóval nem vádoltak meg azzal, hogy plasztikai műtétet végeztek az arcán?' Oh Yeon Seo azt mondta: „Ha rákeresel a nevemre egy online portálon, az első dolog, ami felbukkan, az az, hogy plasztikai műtéten estek át. Tényleg nem csináltam semmit az arcommal.Oh Yeon Seo azt mondta: „A dráma alatt Kim Nam Joo színésznő kicsavarta az orrom a kezével. A személyzet megkérdezte, hogy rendben van-e az orrom, mivel plasztikai műtétet végeztem. A személyzet tagjai előtt is védekeznem kellett.

MC Lee Dong Wook megkérdezte tőle: 'Akkor természetes szépség vagy?' Oh Yeon Seo színésznő azt mondta: „Csak természetes személy vagyok”, és megnevettette az embereket.

Ebben az epizódban megjelent Kim Yoo Jung, Oh Yeon Seo, Cha Hwa Yeon, Yi Ru Ma, Lee Hong Gi, Suzy, Goo Jal.