Emlékszel egy mémre a 9Gagból, amely Emma Watson képét mutatja Harley Quinn szerepében? Egyesek azt mondták, hogy ezt a képet csak 'fényképeztek', és ez csak egy tréfa.

Tekintse meg az előző cikket itt.

A DC New 52 története alapján Harley Quinn pszichiáter volt, és az egyik páciense Joker volt. Beleszeretett Jokerbe, és hamarosan partnere lett Batman ellenségének.

Mivel az „Suicide Squad” megerősítést nyert, és a sztori a New 52 verziókon alapul, a képregényrajongók kíváncsiak, hogy ki játssza majd Harley Quinn és Deathstroke szerepét, amikor ezek a karakterek megjelentek a New 52-ben. Hit Flix szerint a Az „Suicide Squad” 1987-es debütálása olyan DC gonoszokat tartalmazott, mint Boomerang kapitány, Deadshot, Bronze Tiger és Harley Quinn.

Az Empire Magazine megkérdezte David Ayer rendezőt (a 'Fury' című filmet is ő irányította), hogy hogyan válogatná be ezeket a szokatlan karaktereket. Az igazgató azt válaszolta:„Mintha valaki más szerepet szánna. Nem tudom, mit fogok csinálni. Azt fogom csinálni, amit tipikus lázálmomban a rendezésről – mondta.

Az „Öngyilkos osztag” lesz a harmadik olyan film a DC szuperhősfilmjei közül, amelyben egynél több szupererős karakter szerepel a 2013-as „Man of Steel” és a 2016-os „Batman Superman ellen: Az igazság hajnala” után.

„Imádom a [képregényrajongók] szenvedélyét ezekért a karakterekért és ezekért a világokért. Azt hiszem, van valami hihetetlen abban, hogy a képregény műfaja, és a technológia végre utolérte a tollat ​​és a tintát, hogy a közönség számára hihetőnek és zsigerinek tűnő módon jelenítse meg ezeket a fantasztikus világokat. Ebből a szempontból ez egy világi vallás. A mitológia, amelyet ezek a szereplők képviselnek – az az elképzelés, hogy ők bukott istenek a Földön – érdekes számomra. Alig várom, hogy elkezdhessem felfedezni ezeket a folyosókat” – tette hozzá.

Összességében továbbra is rejtély, hogy ki fogja betölteni néhány gazember szerepét. Közben be A határidő frissített jelentése , A Wall Street farkasa, Margot Robbie szerepet kaphat az öngyilkos osztagban, bár nem világos, hogy milyen karaktert fog alakítani. Egyes pletykák szerint ő lehet a Harley Quinn a következő filmben.

Amikor bejelentették, hogy a „Ghost In The Shell”-t élőszereplős filmként adaptálják, ő volt az első színésznő, aki bejelentette, hogy eljátssza a főszereplőt. A tervek azonban megváltoztak, mivel az ajánlatot helyette Scarlett Johansson kapta.

Bár még nincs hivatalos bejelentés az „Suicide Squad” forgatásáról, egyes webhelyek, köztük a WhatCulture, azt jósolták, hogy a színésznő játssza majd Harley Quinn szerepét. Andrew Edward Davies egyik cikkében a legjobb színésznője, aki Quinn szerepébe illene, a következő:

1. Jane Levy

2. Rooney Mara

3. Ellen Page

4. Kat Dennings

5. Mila Kunis

6. Zooey Deschanel

7. Emma Watson

8. Alison Brie

9. Shannon Woodward

10. Rachel McAdams