Az egykori NBA-játékost, Lamar Odamot eszméletlenül találták meg egy nevadai bordélyházban, és kedden kórházba szállították. Odam elhidegült felesége, Khole Kardashian Las Vegasba repült, hogy Odammal legyen, aki még mindig életmentően van, amint meghallotta a hírt.

A kétszeres NBA-bajnokot kedden találták eszméletlenül a nevadai Love Ranch bordélyházban, és azonnal a körülbelül egyórás autóútra lévő kórházba szállították. A hírek szerint a kosárlabda-bajnok, aki egyben reality-sztár is, szombaton bejelentkezett a bordélyházba, és ott volt egészen addig, amíg kedden arccal lefelé az ágyán nem találták. CNN .

Lamar Odam stimuláns tablettákat vett beAz alkalmazottak 911-es segélyhívóhoz intézett jelentése szerint Odam a bordélyházban töltött első napján kokaint fogyasztott. Egy sajtótájékoztatón a 911 megjegyezte, hogy egy szemtanú arról számolt be, hogy Odam körülbelül 10 szexuális stimuláns gyógynövény-kiegészítőt vett be háromnapos szórakozóhelyi tartózkodása alatt.

Az alkalmazottak arról is tájékoztatták a 911-et, hogy amikor Odamot eszméletlen állapotban találták az ágyán a VIP-lakosztályában, rózsaszínes folyadék távozott a szájából és az orrából. NBC .

TJ Moore, a bordély menedzsere azt kérte, hogy vigyék el egy Las Vegas-i otthonból, és vigyék fel a bordélyházba. mondta a CNN leányvállalatának, a KSNV-nek. 'Nem jelezte, mitől szeretne elmenekülni, de határozottan kitartott amellett, hogy nem akart telefonálni, ne ismerje el, hogy itt van, pihenésre és kikapcsolódásra vágyik' - tette hozzá.

Kardarshians Lamar Odamért imádkoznak

Khole Kadarshian elhidegült férje ágya mellé rohant, és a Kardashian család Las Vegasba repült Odammal. 'Szünet nélkül imádkozom a bátyámért!!' – tette közzé Rob Kadarshian egy Instagram-fotóján, amelyen ő és volt sógora látható.

„Kérlek, imádkozz Lamarért, #ourfighter” – írta Kris Jenner Instagram-bejegyzésében. Kardashians Odam előző házasságából született gyermekei és édesapja mellett szintén a kórházban várják a gyógyulásáért imádkozva.