A műsorszállító óriás, az SBS egy új, szórakoztató kulisszák mögötti videót osztott meg a legjobb értékelésű „One the Woman” című romantikus vígjátékhoz.

Lee Honey, Lee Sang Yoon, Lee Won Geun és Jin Seo Yeon, valamint a többi szereplő a drámai feszültség ellenére is lelkesedést és munkaszenvedélyt mutat a forgatás során.

Az „One the Woman” a kulisszák mögött: Lee Honey, Lee Sang Yoon és több lelkes oldal a munkahelyen

A dráma készítéséről frissen kiadott videó a hetediktől a nyolcadik részig különböző klipeket tartalmaz, amelyek megmutatják a színészek összhangját és lelkesedését a forgatás közben.A videó azzal kezdődik, hogy Jo Yeon Joo (Lee Honey) a kórházban alvás közben ébred fel. Néhány próba után megkapja a tökéletes klipet a jelenethez, amelyen a produkciós csapat és a többi stáb megnevettet komikus színészi játékán.

(Fotó: SBS) (Fotó: SBS)

A következő jelenetben a színészek kihívják magukat egy akciójelenettel, miközben Han Seung Wook (Lee Sang Yoon) és Jo Yeon Joo autója kipörög az irányítás alól. Gondoskodtak arról, hogy minden szükséges intézkedést megtegyenek a biztonság érdekében a forgatáson.

Lee Sang Yoon megosztja az élményt a pörgő autóban, mondván: 'Gyorsabban pörög, mint gondoltam.'

Lee Honey viszont felnevet: 'Nagyon kaotikus.'

HA HIÁNYOLTÁL: Lee Honey, Lee Sang Yoon és Lee Won Geun „One the Woman” című filmje új egyéni legjobb helyezést ért el minden idők legmagasabb értékelése után + a dráma 3 izgalmas varázsa, amire figyelni kell

Miközben ketten folytatják a jelenet forgatását, hogy a legjobb eredményeket érjék el, Lee Honey arra készül, hogy kiszálljon az autóból, és vidáman próbál ugrani anélkül, hogy levenné a biztonsági övet, ezzel nevetve.

One the Woman – Lee Honey, Jin Seon Gyu, Kim Nam Gil(Fotó: SBS hivatalos Instagram)

Ezt követően Lee Honey legközelebb Lee Won Geunnal filmez. A két színész véleményt cserélt arról, hogyan lehetne jobban megcsinálni a jeleneteiket, sőt, minden részletet ellenőrizve el is gyakorolták egymás mozdulatait.

Az elhaladó autók és motorkerékpárok hangos zaja és a zuhogó eső ellenére a szereplők nem veszítik el a kedvüket. Lee Honey is energiával tölti fel a csapatot, és azt énekli: 'Még ha esik, havazik vagy fúj a szél, akkor is forgatunk!'

One the Woman – Lee Honey, Jin Seon Gyu, Kim Nam Gil(Fotó: SBS hivatalos Instagram)

A forgatás nem sokkal később folytatódott az „One the Woman” szorgalmas produkciós csapatával, valamint a tehetséges színészekkel, Lee Honey-val, Lee Sang Yoon-nal és még sok mással.

Az „One the Woman” 9. rész spoilerjei, megjelenési dátum és hol nézhető

Az 'One the Woman' előző két epizódja enyhe fordulatot vett a cselekményben, érdekesebbé téve a dolgokat és fokozva a feszültséget.

A kilencedik epizód várhatóan további titkokat tartalmaz. A csata a konglomerátum Han család és az álcázott ügyész, Jo Yeon Joo között kiéleződik.

Jo Yeon Joo emlékei is várhatóan újra felbukkannak, és egyenként felfedik a dráma legfontosabb pontjait.

ÉRDEKELHET, HOGY: „Gentleman and Lady” a kulisszák mögött: Ji Hyun Woo, Lee Se Hee és még sok más, harmonikus csapatmunkát mutatnak be a forgatáson

Nem csak ez, hanem a Han Seung Wook, Ahn Yu Jun és Jo Yeon Joo közötti szerelmi háromszög is felpörgett, miközben mindkét vezető férfi beleszeret az ügyész varázsába.

A „One the Woman” kilencedik részét október 15-én, pénteken sugározzák az SBS TV-n, 22:00 órakor KST. A Viu-n keresztül is elérhető lesz.

Nézze meg az „One the Woman” készítését itt: