Nemrég mutatták be a várva-várt „One Ordinary Day” krimi- és feszültségdrámát Kim Soo Hyun és Cha Seung Won főszereplésével, ami felkavarta a rajongókat és a nézőket.

Az „Egy hétköznapi nap” Kim Hyun Soo történetét követi, egy egyetemista, akit jogtalanul vádoltak meg egy napon megrázó gyilkosság elkövetésével.

A jól megírt krimisorozat első két epizódjával mindenkit elakad a lélegzete. Íme egy rövid összefoglaló arról, hogy mi történt a pilot epizódokban, ha esetleg lemaradt volna!„Egy hétköznapi nap” 1. rész: Kim Hyun Soo gyilkosság gyanúsítottja lesz egy hétköznapi napon

A „One Ordinary Day” első epizódjában Kim Hyun Soo (Kim Soo Hyun) egyetemistakénti rendszeres és eseménytelen élete fenekestül felfordul, és egy megrázó gyilkossági ügy fő gyanúsítottjává válik.

Hyun Soo számára az iskola a fő prioritása ahelyett, hogy a barátokkal szórakozzon és rengeteg pénzt költsön alkoholos italokra. Egy este azonban későn megy ki, hogy meglátogassa barátait egy medencés partin.

(Fotó: Coupang Play)

Kibújik apja taxiüzletéből, de váratlanul rossz úton halad. Amikor elhalad egy szórakoztató negyed, Hong Guk Hwa (Hwang Se On) mellett, egy vele egykorú nő beszáll a taxiba, és berángatja őt az otthonába.

Guk Hwa háza hatalmas, és ahogy körüljárja a tekintetét, a nő egymás után ad át neki egy italt.

Részegen és kábultan töltik az éjszakát párás és szenvedélyes interakcióban, mielőtt végre elalszanak. Másnap Hyun Soo a második emeleti ágyán ébred, és kopog a feje.

(Fotó: Coupang Play)

HA HIÁNYOLTÁL: 3 megfigyelési pont, amit keresni kell az „Egy hétköznapi nap” című új rejtélyes thrillerdrámában

Annak ellenére, hogy zavarban van, Hyun Soo veszi a bátorságot, hogy elbúcsúzzon a nőtől. De a vére felszáll az arcára, és hideg verejték csorog a gerincéről a hátára, amikor meglátja a nőt a földön fekve, vérzik és halott.

(Fotó: Coupang Play)

Hyun Soo még mindig sokkos állapotban megszökik a gyönyörű otthonból. De egy szemtanú látja, hogy elszalad, azonnal értesíti a rendőrséget.

Mivel Hyun Soo-t kora reggel látják a halott nő otthonából kifutni, és az autó, amelyen a nő utazott, szintén Hyun Soo-ra mutat, Park Sang Beom (Kim Hong Pa) nyomozó letartóztatja Kim Hyun Soo-t.

„Egy hétköznapi nap” 2. rész: Shin Jun Han magasról és mélyről keres, hogy bebizonyítsa Kim Hyun Soo ártatlanságát

Kim Hyun Soo szívszorító és gyors letartóztatása után egy harmadosztályú ügyvéd, aki alig tette le az ügyvédi vizsgát, közeledik Hyun Soo-hoz.

Ellentétben sok más ügyvéddel, Shin Jun Han (Cha Seung Won) nem kíváncsi és nem kérdez. Az ügyvédeknek minden apró részletre szükségük van ügyfelük képviseletéhez, de Shin Jun Han és Kim Hyun Soo találkozása után az ügyvéd azt mondja szegény ügyfelének, hogy ne mondjon semmit arról, mi történt azon a végzetes éjszakán.

(Fotó: Coupang Play)

Annak ellenére, hogy zavart és aggódik, Kim Hyun Soo úgy dönt, hogy megbízik az ügyvédben, mivel jelenleg ő az egyetlen személy, akiben megbízhat.

Mivel minden szem Hyun Soo-ra szegeződik, még akkor is, ha a szülei meglátogatják egy csendes szobában, Jun Han figyelmezteti Hyun Soo-t, hogy ne szóljon semmit, mivel Hyun Soo minden interjúját és beszélgetését rögzítik, és ellene felhozható.

Hyun Soo kivizsgálásának napján a nyomozó, aki letartóztatta, egy másik ruhába öltözteti, ami csak kiegészíti új bűnözői kilétét. Kim Hyun Soo-t ezután letartóztatják, és sok más bűnözővel együtt börtönbe szállítják.

(Fotó: Coupang Play)

OLVASS TOVÁBB: Kim Soo Hyun és Cha Seung beszélt a szereposztásukról és az „Egy hétköznapi nap” című új drámával kapcsolatos gondolataikról.

Amíg átszállították egy új börtönbe, Shin Jun Han, még a figyelmetlensége ellenére is, keményen dolgozik az üggyel, mivel mindenkinél jobban ismeri a hiányosságai ellenére.

A „One Ordinary Day” 3. és 4. epizódja a következő hónap első hetében, december 4-én és 5-én, éjfélkor kerül adásba a Coupang Playen.