'Dr. Az idegen Lee Jong Suk Kim Yong Gun elnökkel tervezett, és fenyegető helyzetbe hozta Chun Ho Jint.

19-énthepizód az SBS hétfő/keddi dráma „Dr. Az Idegen című adás július 7-énth, az elnök Hong Chan Sung (akit Kim Yong Gun alakít) megtudta, hogy Jang Suk Joo miniszterelnök (akit Chun Ho Jin alakít) meg akarta ölni.

Ezen a napon Park Hoon (akit Lee Jong Suk alakít) biztos volt abban, hogy megtudta, hogy Hong Chan Sung elnök megmentésének egyetlen módja egy mentési műtét. Később, ahogy Park Hoon megjósolta, az elnök a Myungwoo Kórházat választotta végső döntésének, és lehetőséget adott Park Hoonnak, hogy beszéljen.Ezt követően az elnök összeesett, és Park Hoon sürgősségi műtéten ment keresztül. Az elnököt segítő legutóbbi műtét fordulataiban érdekes lesz látni, hogyan igazodik a hűség.

Eközben „Dr. A Stranger' egy zseniális orvosról, Lee Jong Sukról szól, aki Dél-Koreában született, de Észak-Koreában nőtt fel, és konfliktusáról Korea legelitebb orvosa, Park Hae Jin ellen. Ők ketten a legnagyobb összeesküvéssel állnak szemben egy orvosi drámában és fúziós drámában. Minden hétfőn és kedden este 10-kor adják.