Yeong-bin továbbra is gondatlan és felelőtlen a karrierje során, és most So-hee is csatlakozik ahhoz a viselkedéshez, amely mindenkinek fejfájást okoz. Joon és Teknős szokás szerint bajba keverik magukat, de röviden átgondolják helyzetüket és életkörülményeiket is. Eun-gap eközben megpróbálja figyelmeztetni Ho-jint a lehetséges botrányra, amelyet Yeong-bin titkos randevúzása okozhat, miközben továbbra is stresszeli Kang társelnökének a társaságukban tanúsított rosszindulatú mozgását.

Nem tudom, miért reméltem, hogy Yeong-bin ( Seo Kang-joon ) érettebben kezelné legutóbbi érzékeny élethelyzetét, mint a korábbiak. Utólag visszagondolva számíthattam volna arra, hogy egy ennyire önelégült és hanyag ember valahogy nem ér fel egy szerelmes kedvéért. Reálisan és írási szempontból Yeong-bin karaktere következetes. Nézőként viszont egyre jobban belefáradok abba, hogy egy férfi-gyerek zűrös munkaéletét kövessem.Mit mond Ho-jinnek ( Park Jeong-min-I ) egyáltalán nem sokkoló, hogy fel akarja adni a karrierjét, és csodálkozom, hogy Ho-jint meghökkenti ez. Yeong-bin viselkedése egyértelművé tette, hogy nem érdekli a munkája. Még ha az általa állítólag bálványozott rendező darabjáról van szó, lazán félreteszi a férfi produkciójával kapcsolatos felelősségét. Úgy tűnik, fogalma sincs arról, hogy felnőttként kezelje döntései következményeit.

A karaktere dühítő, különösen akkor, ha úgy tűnik, még azok is jobban tisztában vannak életkörülményeikkel, akiket kartonkivágásként ismertünk. Joon ( Lee Gwang-soo ) és teknős ( Lee Dong-hwi ). Munkanélküli idióták, akik játszadozással tagadják a valóságot, és ezt tudják. Joon felfogóképessége kellemes érintés, bár az a tény, hogy senki más nem észlel egy nyilvánvaló paparazzát, nagyon irreális.

Ebben az időpontban Eun-gap ( Jo Jin-woong ) az egyetlen fejlődő karakter, akinek világos alvázlata van. A férfit bántja, és kétségtelenül még jobban meg fogja bántani a mentor, akinek köszönheti kezdeteit. Amikor belekóstolt abba a keserű gyógyszerbe, elkezdett erőfeszítéseket tenni, hogy elkerülje azokat a hibákat, amelyek azzá tették, aki. A Ho-jin iránti növekvő lágyságát kellemes nézni, és ez mozgatja a történetet.

Yeong-bin és So-hee ( Ahn So-hee ) botrány, valamint egy lehetséges csata Eun-gap és Ok-ja között ( Choi Myeong-gil ) következnek, úgy tűnik. Remélem, szaftos iparági kommentárokat kapunk, és élvezni fogom a jó kavarást, másrészt viszont remélem, hogy az alkotók vagy egész emberré varázsolják Yeong-bint a következő epizódokban, vagy fejlesztik tovább a többit.

'kíséret' irányítja Jang Yeong-woo , írta Kwon So-ra és Seo Jae-won és jellemzői Jo Jin-woong , Seo Kang-joon , Lee Gwang-soo , Park Jeong-min-I és Lee Dong-hwi .

Forrás: HanCinema