Elérkezett a fő történet vége ' Romantikus doktor tanár, Kim ' és bár egyes választásai okosak, többnyire úgy érzi, mintha elhamarkodottan lezárná azokat a témákat, amelyekhez kicsit többre van szükség. Másrészt, ha már alig vártad a Yoon-wan és Kim tanárnő közötti ökölharcot, akkor ezt lekaparhatod a kívánságlistádról. Mindent összevetve, a befejezés azt nyújtja, amit ésszerűen tudna.

' Romantikus doktor tanár, Kim ' sorozatként eléggé az érzelmekre és az erkölcsi küzdelmekre összpontosított. Mindig nem a legjobb munkát végezte benne, és már sokszor beszéltem a legnagyobb kihívást jelentő koncepciók elhagyásáról. Ennek ellenére alkotói továbbra is igyekeztek megtartani ezt a folyamatos témát, miközben engedtek a kereskedelmi igényeknek. Az utolsó epizód a fő erkölcsi küzdelem csúcspontja, és egy legyőzött gonosztevőt mutat be.Yoon-wan ( Choi Jin-ho-I ) nem volt egy érdekes antagonista, és sajnálom a színész elvesztett potenciálját és azt az erkölcsi küzdelmet, amelyet egy kevésbé karikaturális ember hozott volna. Szerintem helyénvaló a csendes veresége, és örülök, hogy nem megyünk bele a bukásának folyamatába, de úgy érzem, hogy annak, aki annyit elvitt a sorozatból, több időre és odafigyelésre van szüksége. Feltételezem, hogy az alkotók ezt egyszerűen elkerülik, a karakter egyszerűsége miatt.

Vannak más témák, amelyekkel nem foglalkoznak, például In-beom ( Yang Se-jong ) karakter megváltozik és célzott bántalmazása Yeon-hwa ellen ( Seo Eun-su ). Ezeket semmiképpen nem lehetett volna ilyen rövid idő alatt elintézni, de jó lett volna némi lezárás. Ehelyett a drága idő elmegy a rendkívül szükségtelen sérülésektől való félelemre Kim tanárnő számára ( Han Seok-Kyu ). Az epizód a között küzd, hogy új dolgokat fecskendezzen be, hogy a nézők végig nézzék, és néhány régebbi cselekménypontot lezárjon.

Ami a különféle dolgokat illeti, amelyek lezárulnak, jó látni, hogy ez megtörténik, bár a legtöbb dráma elhagyná őket. A Dr. Moon's ( Tae In-ho ) visszahozzák a csalást, és végre megtudjuk a meglepően nem drámai múltbeli kapcsolatot Sin elnök ( Joo Hyeon ) és Kim tanár úr. Talán az utóbbiban több volt, de az idő hiánya megváltoztatta ezt.

Vegyes érzelmekkel hagyom el a „Doktor Kim romantikus tanárnő” fő történetét. A sorozat határozottan hibás, és nézőként nagyon csalódott vagyok, amikor látom, hogy elesett a korai kegyelméből. Lektorként, aki tudja, hogy ez az iparág hogyan kezeli a történeteket, és hogy az értékelések hogyan befolyásolják ezt, megértem, hogy bizonyos problémákat miért nem lehet elkerülni, de mégis problémásnak találom az írást. A sorozat végül is szórakoztató, jól eljátszott, és azt kínálja, amit a legtöbb néző látni szeretne.

' Romantikus doktor tanár, Kim ' rendezi Yoo In-sik , írta Kang Eun-kyeong és jellemzői Han Seok-Kyu , Yoo Yeon-seok , Seo Hyeon-jin és Kim Hong-pa .

Forrás: HanCinema