'Hwarang' minden tekintetben olyan szórakoztató és élénk, mint amilyennek reklámozták. Van egy kis gravitáció, hogy kiegyenlítse a könnyedséget, és sok virágfiút bemutattak. Rendező Yoon Seong-sik (' Menyasszonyi maszk ',' Lee Soon-sin a legjobb ', 'A király arca' ) friss mozifilmet szállít, míg drámai különleges író Park Eun-yeong-I határozottan érinti a divatos párbeszédet és írást.

Park Seo-joon olyan bájos, mint Moo-myeong, mint mindig, egy kis komikussal. Csatlakozni hozzá Lee Kwang Soo Mak-moonként, aki a fizikai komédia mestere, és együtt alkotnak egy buta párt, akik belopnak a fővárosba, hogy megtalálják Mak-moon családját. Elindul egy kaland a szigetelt fővárosban, ahol először találkozik Moo Myeong és Aro ( Ez Ah-ra ) zajlik, és találkozunk a Soo-ho-val (SHINEe's) Minho ), Ban-ryu ( Csináld Ji-hant ), és az ifjú király ( Hyung Sik ). Találkozunk a meglehetősen egydimenziós hataloméhes királynővel, Ji-sóval ( Kim Ji-soo ), és a férfi, aki összegyűjti a virágfiúkat, Wi Hwa-gong ( Seong Dong-il ). Az összes bemutatkozás meglehetősen tipikus a fúziós sageuk-ra, kiegészítve K-poppal a háttérben, kitartó gyönyörű férfiakkal, pár verekedéssel és megmutatva, milyen csodálatosak.A fő intrika a True Bones nevű csoport és azok között zajlik, akik nem. Ji-so királynő meg akarja őrizni a hatalmat, és érzelmileg tartózkodóan viszonyul fiához. Ez minden bizonnyal kulcsfontosságú pont, amelyen meg kell játszani, és a virágfiú-őrök légiójának jövőbeli jelenléte a fiatal király számára ezt mindenképpen tovább fogja fejleszteni. Ez Ah-ra szegény mesemondó, aki azon dolgozik, hogy megéljen, de ő is egy igazi Csont, így a sok véletlenszerű találkozás miatt valószínűleg be fogja vonni a központi intrikákba. Néhány előléptetett szereplővel még nem találkoztunk, de az idol V-vel találkozhattunk színészi debütálásában, ami minden bizonnyal sok BTS Army rajongót fog boldoggá tenni (köztük én is!)

Az első epizódnál ez meglehetősen jellemző volt az írás és a kivitelezés szempontjából. Ez nem jelenti azt, hogy nem volt szórakoztató. Nagyon szórakoztató volt. Csak remélem, hogy a jövő héttől további fejlesztések lesznek. Arra számítok, hogy ez a hét tisztán cselekmény lesz, és megmutatom a fiúk szépségét.

Forrás: HanCinema