Az az ember, akit most Je-ha néven fogunk ismerni, a harmadik epizódban meglehetősen súlyos helyzetben van 'A K2' és minden segítségre szüksége lesz a szörnyek világában. Miután megmentette Yoo-jint egy rejtélyes támadástól, és nyilvánvalóan érzelmileg is érintette, azt találja, hogy állást kínálnak a testőreként. Eközben a keselyűk a sérült Yoo-jin körül gyülekeznek, készen arra, hogy örvendezzenek, és politikai haszon érdekében kihasználják az eseményt.

A harmadik rész nagy hangsúlyt fektet Yoo-jinre ( Song Yoon-ah ), valamint karaktere rejtélyének és összetettségének építéséről. A magányát is ábrázolja, és bizonyos hasonlóságokat mutat Je-hával ( Ji Chang-wook ). Látva az arcát, mint Ahn-na ( Yoona ) könyörög a haláláért nagyon érdekes. Ez bűntudat, vagy csak annak a felismerése, hogy mennyire utálják? Ez utóbbi az, amit a történet most igazán hangsúlyoz.A titkárnőjén kívül senki sem akarja, hogy ez a nő a közelben legyen, és ez most nagyon közvetlen módon emlékezteti őt. Úgy érzem, a titkárnője rögeszméje hasonlít Hwang nővéréhez 'Yong Pal' , de remélem, többről van szó annál, mint hogy az író egy csavaros viszonyt próbál újrateremteni csak azért, hogy pörgős legyen, és korábbi munkái koncepcióira építsen. Ettől a látszólag felszínes megszállottságtól eltekintve Yoo-jin egyedül van.

Ez a tény, amit Je-ha felismer, és ez az, ami annyira megrázza őt érzelmileg. Abban a pillanatban, amikor mindenki a halálát akarja, megmenti az életét annak ellenére, hogy ez ellenkezik az ő személyes érdekeivel. Yoo-jin az a fajta embernek tűnik, aki nincs hozzászokva a kedvességhez a kedvesség kedvéért. Bizonyos értelemben mindketten elhagyatottak, és tudják, mennyire számít a hatalom. Most már tudjuk, miért utálja Je-ha, és miért löki el tőle, de szeretném látni, miért akarja Yoo-jin. Nyilvánvalóan többről van szó, mint az irányítás iránti szomjúságtól.

Azt hiszem, Yoo-jin karaktere ígéretes, mert a lelketlen szörnyek nem tesznek érdekes ellenfeleket. Embersége értékes, és remélem, a sorozat jól használja. Természetesen találunk sekélyebb, opportunista karaktereket is. Ez az epizód bizonyos szempontból tovább javítja a nagyon durva kezdetet, de még mindig van néhány fontosabb probléma, amelyekre jobban oda kell figyelni.

Kapunk egy érdekes gonosztevőt és lebilincselő karakterfejlődést, de aztán az író teljes 180-at csinál, és kihúzza a legnevetségesebb koncepciókat. Nem vagyok benne biztos, hogy milyen világban van értelme annak az autós üldözésnek, hogy a főnök terve Je-ha bérbeadására irányul, de ebben a világban nem az. Több szaftos karakterdráma, kevesebb agyatlan fordulat, kérem és köszönöm.

'A K2' irányítja Kwak Jeong-hwan , írta Jang Hyeok-rin és jellemzői Ji Chang-wook , Song Yoon-ah , Yoona és Jo Seong Ha .

Forrás: HanCinema