A Netflix Jung Hae In és Goo Kyo Hwan főszereplésével készült „D.P.” csatlakozott a 2021-es K-drámák listájához, amelyek hatalmas felhajtást kaptak a nézőktől.Az akció-vígjáték sorozat bekerült a Netflix 10 legjobb tévéműsora közé Thaiföldön és Vietnamban, míg Dél-Koreában az első helyre került.

A „D.P.”, ami a „Deserter Pursuit” rövidítése, az azonos nevű webfilmen alapul, amely egy különleges katonai osztag történetét követi nyomon, akik olyan szökevényekre vadásznak, akik elhagyták állásaikat és megszöktek a katonaság elől.

D.P(Fotó: Netflix Korea hivatalos Instagram)

Egyes kritikusok szerint a hatrészes sorozat valahogy a valósághoz közeli történet, mivel rávilágít a Korea katonai részlegében tapasztalható brutális visszaélésekre és erőszakra. A viták ellenére a Netflix bejelentette hivatalos Twitter fiók hogy az akció-vígjátéksorozat megújult.Per Sport Chosun , 'D.P.' 2. évad, Han Joon Hee rendező és Kim Bo Tong író ismét együttműködik a várva várt folytatásban.

D.P fő plakát(Fotó: Netflix Korea Instagram)

Mivel a nézők alig várják, hogy új karaktereket és történeteket lássanak, a főszereplő Jung Hae In, Goo Kyo Hwan és a többi szereplő a következőképpen készül az 1. évad adása után.

Jung Hae In

Jung Hae -D.P előzetesben(Fotó: Netflix Korea Instagram)

A „Prison Playbook” rémisztő kapitányától Jung Hae In átvette a visszafogott, de képzett és erős akaratú An Jun Ho közlegény szerepét, akit a dezertőrök levadászásával foglalkozó katonai disszidáló-letartóztató csapat egyik tagjává választottak. .

A News 1 Korea által idézett virtuális interjú során a színész megosztotta, hogy sok szívhez szóló üzenetet kapott a katonaságban dolgozó idősebbektől és fiatalabbaktól.

Tagadhatatlan, hogy Jung Hae In szerepe a D.P-ben egy másik oldalát mutatta meg színészként; azonban bebizonyította sokoldalúságát, miután egyedülálló kémiát mutatott be BLACKPINK Jisoo-val a 'Snowdrop'-ban.

OLVASS TOVÁBB: Jung Hae In bemutatja ugyanolyan jóképű testvérét az Instagramon

A sláger melodráma után a színész visszatér a kis képernyőre a „Fák halnak meg lábon” szereplőivel, az Oscar-díjas Youn Yuh Junggal, Son Ye Jinnel és Kang Ha Neullal.

Ezen kívül újra találkozik a D.P társsztárjával, Go Kyung Pyo-val egy thriller-rejtélyes sorozatban, a „Connect” (Kapcsolódás) a „Kingdom” színésznőjével, Kim Hye Joonnal.

Jaj Kyo Hwan

D.P(Fotó: Netflix Korea hivatalos Instagram)

A Netflix sorozatban nyújtott nagyszerű teljesítménye után Goo Kyo Hwan a tvN természetfeletti K-dráma, a „Monstrous” című thriller főszereplője lesz a „Kórházi lejátszási lista” színésznőjével, Shin Hyun Binnel szemben.

Jung Hae In vezető szerepéből a D.P.-ben a 39 éves színészből régész lesz, akinek az a célja, hogy szemtanúja legyen természetfeletti jelenségeknek.

A tervek szerint április 29-én mutatják be, ez az ő folytatása a Netflix hatrészes sorozata után.

Goo Kyo Hean egy másik közelgő projektje 2022-ben, hogy Lee Je Hoonnal együtt dolgozzon az „Escape” című filmben.

Kim Sung Kyun

(Fotó: Netflix Korea)

A színész Goo Kyo Hwan superior szerepét vette át a D.P.-ben. akik további információkkal segítették őket a dezertőrök nyomában.

A Netflix sorozat sikere után Kim Sung Kyun jelenleg a „Grid” egyik főszereplője, és állítólag csatlakozik Jo In Sung Kdrama „Moving” című filmjének szereplőgárdájához.

HA ELMARADTA: „Hellbound”, „D.P” és további rövid kdrámák, amelyeket egy ülésben befejezhet

A cikk tulajdonosa a KDramastars
Írta: Geca Wills