A 'Doom at Your Service' második fele végre elkezdődött, és a szerelmi háromszög Lee Soo Hyuk, Shin Do Hyun és Kang Tae Oh között felerősödik.

Olvasson tovább, hogy megtudja, mi történt a „Doom at Your Service” 11. epizódjában.

Myul Mang most Tak Dong Kyung családjának tagja

Tak Dong Kyung (Park Bo Young) úgy döntött, elhatárolja magát azoktól, akiket szeret: családjától, barátaitól, kollégáitól és Myul Mangtól.De Myul Mang (Seo In Guk) mindig megtalálta. Megpróbálta vigasztalni a hölgyet.

Seo In Guk(Fotó: a tvN hivatalos Instagramja)

Több időt töltöttek együtt, és Myul Mang látta, hogy Tak Dong Kyungnak hiányzik a családja. Ezért mondta el nekik, hogy hol van.

Tak Dong Kyung nagynénje, Kang Soo Ja (Woo Hee Jin) megköszönte Myul Mangnak, hogy jól gondoskodott unokahúgáról. Vacsora közben Myul Mang lenyűgözte, ahogy Tak Dong Kyung családja bánt egymással – és nem érezte magát kihagyva.

Cha Joo Ik kilép, úgy dönt, hogy saját céget alapít

Cha Joo Ik (Lee Soo Hyuk) állandóan csalódott volt amiatt, ahogy főnöke irányította a kiadót. Így, amikor elege lett, végül végleg elment.

Park Chang Sin (Song Jin Woo) vezérigazgató megtudta, hogy Cha Joo Ik apja annak az épületnek a tulajdonosa, ahol a Life Story található.

Cha Joo Ik ezután elment az apjához, hogy pénzt kérjen kölcsön, mert saját céget akart építeni. Apja kezdetben tétovázott, de látva, hogy Cha Joo Ik mennyire elszánt, arra késztette őt, hogy úgy döntött, segít saját fiának.

Tak Dong Kyung felhívta Cha Joo Ikot, hogy megkérje őt, hogy térjen vissza dolgozni, de a férfi webszerkesztő nem tervezte, hogy visszamenjen. Ehelyett arra kérte, hogy legyen a társaságának tagja.

Tak Dong Kyung szerette volna megkérdezni előző kollégáját a legjobb barátjával, Na Ji Na-val való kapcsolatáról. Megfigyelései alapján Na Ji Na érdeklődni kezdett Cha Joo Ik iránt.

Na Ji Na randevúzni kéri Lee Hyun Kyut

Miután újra találkozott Lee Hyun Kyuval (Kang Tae Oh), Na Ji Na (Shin Do Hyun) meglepetésszerűen meglátogatta a kávézóját, és elmondta neki, hogy háromszor kell randevúzniuk, hogy meg tudja különböztetni valódi érzelmeit Lee Hyun Kyu iránt. Arra is kérte, hogy ne tegyen első lépést, amibe Lee Hyun Kyu azonnal beleegyezett.Nagyon örült annak, amit Na Ji Na tett.

Kifelé menet a kávézóból Na Ji Na felhívta Cha Joo Ikot, és bevallotta, mit tett Lee Hyun Kyu-nak. Abban a pillanatban keresztezték útjait a férfi webszerkesztővel, aki bravúrosan nézett ki fekete kabátjában és esernyőjében.

Gyors találkozásuk után Cha Joo Ik Na Ji Na-nak adta az esernyőjét, mivel aznap erősen havazott. Ettől az egyszerű gesztustól Na Ji Na szíve megremegett.

AKÁR EZ IS TETSZHET:A GOT7-es Jinyoung kiválóan néz ki, ahogy briliáns bíróvá változik a hamarosan megjelenő „The Devil Judge” című drámában

Na Ji Na új férfiszereplőt talál a történetéhez

Tanácsadójaként Cha Joo Ik folyamatosan azt mondta neki, hogy új férfiszereplőre van szüksége a történetében, hogy megváltoztassa regénye cselekményét. Na Ji Na úgy döntött, hogy befejezi első regényét, amelyben Lee Hyun Kyu volt a férfi főszereplő, és elkezdett írni egy történetet egy új férfi karakterrel.

Na Ji Na Cha Joo Ik-t használta új férfi főszerepként. Tak Sun Kyungnak (Da Won) és Tak Dong Kyungnak is ugyanazok a gondolatai voltak, hogy Na Ji Na már kezdett érezni a férfi webszerkesztő iránt.

Cha Joo Ik elolvasta Na Ji Na új regényét, és rájött, hogy ő a történetének új főszereplője.

Cha Joo Ik és Na Ji Na lesz a végjáték? Mindannyian megtudjuk a közelgő „Doom at Your Service” epizódokat!

HA HIÁNYOLTÁL: „A végzet az Ön szolgálatában” 10. rész: Park Bo Young szakítani akar a Seo In Guk-val

Megnézted a legújabb „Doom at Your Service” epizódot? Mit tud mondani Lee Soo Hyuk és Shin Do Hyun virágzó románcáról? Ne felejtsd el megosztani velünk gondolataidat kommentben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins