A válási pletykák ismét felütötték csúnya fejüket, ezúttal Donnie Wahlberg és Jennifer McCarthy házasságát célozták meg.

A Star bulvárlap legfrissebb száma szerint per Celebrity piszkos mosoda , Mark és Robert Wahlberg anyukájukkal, Almával összebeszéltek Jim Carrey egykori feleségével.

'A feszült kapcsolatok akkor bontakoztak ki, amikor Donnie családja, köztük Mark és Robert, valamint anyjuk, Alma - mind kihagyták a ceremóniát' - állította az állítólagos forrás.A bennfentes hozzátette: „Sok Wahlberg gyanakszik Jennyre. Karriert csinált abból, hogy pimasz és beszédes volt, és túlzottan megosztotta magánélete részleteit. Rossz irányba dörzsöli őket, és nem tekintik őt közéjük tartozónak.

Míg a válás lenne a könnyebb kiút, Jenny McCarthy állítólag Donnie Wahlberg mellett áll.

'Meg van győződve arról, hogy az idő múlásával Donnie családja látni fogja, mennyire boldog, és rájön, hogy mennyire jó neki' - áll a jelentésben.

Eközben Brie Schwartz azt írta a Red Book Magnak, hogy a bulvársajtó történelmi mélypontra süllyedt azáltal, hogy meglovagolja a Donnie Wahlberg és Jenny McCarthy válásáról szóló pletykát.

Rámutatott Donnie Wahlberg barátainak megjegyzéseire, akik azt állították, hogy Jenny McCarthy ostoba humora kissé irritálóvá vált.

– Megviselte, hogy nem hajlandó érett, felelősségteljes felnőttként viselkedni. Mindig azt mondja neki, hogy nőjön fel” – állította az állítólagos barát.

Schwartz azonban ezt írta: „Ez az egész úgy hangzik, mint az Ön alapvető 14 hónapos hanyatlása, amikor minden, amit a partnere tesz, egy kicsit irritálóbbá válik, de Jenny felnőttnek tűnik hozzánk. Vagy legalábbis jobban, mint a Singled Out napjai. És persze sok tréfát űz a női részekkel, de ne nevezzük fiatalkorúnak.

Donnie Wahlberg és Jenny McCarthy még nem válaszolt a válási pletykákra.