Bungee talán kiengedett egy titkot az ingujjukból.

A Destiny PC megjelenési dátuma kiderülhetett, míg néhány játékos megtalálta a játékot a Steam adatbázisban, ami hitelt ad a ténynek, hogy a Destiny PC-re érkezik.

A Cyberland szerint a NEOGAF egyik felhasználója képeket tett közzé a Destiny PC-s verziójáról a Steam adatbázisban. A Destiny PC steam adatbázis bejegyzése szerint a Destiny PC megjelenési dátuma feltételesen 2015 márciusa.Ez a kinyilatkoztatás azután jött, hogy az Activision vezérigazgatója, Erik Hirshberg elismerte, hogy a cég a Destiny for PC-re való felkészülését vizsgálja.

A Polygonnak adott interjújában az Activision vezérigazgatója, Erik Hirshberg bevallotta, hogy a Destiny PC jó ötlet, és szerinte megfelelő-e:

„Ez [jól illeszkedik], és erről beszélünk, és nagyon alaposan megvizsgáljuk, és nyilvánvalóan sok értelme van a műfajhoz és a játék típusához képest. Ismétlem, nincsenek bejelentések, de ez egy olyan téma, amiről komoly vita folyik. És azt kérdezted, hogyan kezeljük a sok platform fejlesztésének bonyolultságát, mit szólnál még egyhez?

„Tudod, a PC-n való fejlesztés egészen más állat, mint a konzolokra való fejlesztés, ezért csak azt akarjuk, hogy az egyik lábunkat a másik elé tegyük, és jól csináljuk, és hogy a lehető legjobb minőségű legyen. De nyilván ugyanazt látom a természetes illeszkedésnél is.

A Destiny PC megjelenési dátuma előzetesen 2015 márciusa, míg a Destiny konzolokra szeptember 9-én jelenik meg PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.