A Cool For Summer énekese, Demi Lovato megköszönte a paparazzóknak, hogy megörökítettek egy édes őszinte felvételt barátjával, Wilmer Valderramával. Mindeközben az énekes és a színésznő a közelmúltban egy bálkirálynő együttest is megrázott egy tévés szereplés miatt.

A 23 éves egykori Disney-sztár és színésznő az Instagramon posztolt egy őszinte fotót, amint arról, ahogy egy ismeretlen helyen smooch-ot ültet barátjára, Wilmer Valderramára. Finomító 29 – fogalmazott egy riportban.

A „Really Don't Care” énekesnője ahelyett, hogy felháborodott volna, azt mondta a feliratában: „Köszönöm, aranyos, őszinte képért.”Demi Lovato, aki öt éve áll kapcsolatban a színésszel, gyakran látható PDA-kkal teli kirándulásokon szépségével.

Riport innen E! Online még Demi Lovato és Wilmer Valderrama PDA-ba csomagolt közösségi média bejegyzéseiről is felfigyelt.

„Nemcsak, hogy ők ketten, akik körülbelül öt éve vannak együtt, mindig támogatják egymást, hanem az Instagramon is dokumentálják a románcukat, és nem félnek beismerni, hogy #kapcsolati célokat testesítenek meg” – áll a jelentésben.

Eközben a „Really Don't Care” énekesnője nemrég megjelent az „MTV Girl Code Live” című műsorában, ahol a belső bálkirálynőjét közvetítette.

A slágerkészítőt a tévéműsor New York-i stúdiója felé sétálva látták, egy kis fekete ruhában, amelyen A-vonalú szoknya és kagylószegély volt. A Daily Mail – fogalmazott egy riportban.

Demi Lovato is tónusos lábát pompázta, miközben egy fekete pántos magassarkút viselt.

Bálkirálynői megjelenését kiegészítve a „Neon Lights” énekesnője egy bársonyköpenyt vetett fel fatömbökkel és leopárdmintás szőrme díszítéssel.

A show után az énekesnőt és színésznőt a CookShopban étkeztek barátjával, Wilmer Valderramával.

És hűen örökös romantikus természetükhöz, a színész egy smoot ültetett barátnője arcára.