Song Seung Hoon ügynöksége, a Better Entertainment megerősítette, hogy a színész Liu Yifei kínai színésznővel jár.

Song ügynöksége megerősítette a kapcsolatot, miután a kínai média arról számolt be, hogy az egykori színésztársakat többször is együtt látták. Lefotózták őket a színésznő sanghaji nyaralójában.

– Miután egyeztetett Song Seung Heonnal, igaz, hogy óvatosan, jó szándékkal kezdett el találkozni Liu Yifei-vel.Az ügynökség azt mondta a Newsen koreai médiának, hogy a színészek nem sokat láthatták egymást, mióta együtt szerepeltek a 'The Third Way Of Love' című koreai-kínai filmben. Júniusban együtt jártak a vörös szőnyegen a Sanghaji Nemzetközi Filmfesztiválon.

'Bár a forgatás befejezése óta nem láthatták gyakran egymást, de megerősítették érzéseiket, és találkoznak.'

Egyes újságok arról számoltak be, hogy a Song Seung Hoon már találkozott Liu Yifei szüleivel, de az ügynökség cáfolta ezeket a jelentéseket.

„Amint arról a kínai sajtó beszámolt, nem találkoztak egymás szüleivel, és nem beszéltek a házasságról. Mivel még csak most kezdik, óvatosak. Kérem, tekintsen rájuk kedvezően.

Song (39) és Liu Yifei (28) szerelmeseket alakítottak a „Szerelem harmadik útja” című filmben, amely egy azonos nevű kínai regényen alapul. A filmben egy gyönyörű és idealista ügyvédet alakít. Amikor nővére, akit A kisasszony Jia alakít, öngyilkosságot kísérel meg, Liu karaktere felmond a munkahelyén, és átveszi nővére vállalati munkáját. Ekkor találkozik Lin Qizheng örökösével, akit Song alakít. Megbeszélt házasságot készül kötni egy gazdag lánnyal. Vitatkoznak, de egymásba szeretnek. Lee Jae Han, aki az „A Moment To Remember” és az „Into The Fire” című filmeket rendezte, a „The Third Way of Love” című filmet rendezte.

Song Seung Hoon jelenleg a „Csodálatos rémálom” című filmjét reklámozza Uhm Jung Hwa-val. Legutóbb a „When A Man Loves” című drámában tűnt fel a kis képernyőn, és jelenleg a „Saimdang: The Herstory” című történelmi drámában fontolgatja, hogy szerepet vállaljon a veterán színésznővel, Lee Young Ae-vel.

Liu Yifei, más néven Crystal Liu, a 'La Paon De Nuit' című filmen dolgozik. A népszerű kínai színésznő és énekesnő több mint egy tucat filmet és fél tucat drámát készített.