Song Seung Heon megosztja gondolatait a Seo Ji Hye-vel való együttműködésről, felejthetetlen drámáiról és sok másról(Fotó: SBS)

Július 4-én Song Seung Heon vendégként érkezett az SBS rádióműsorába, a „Kim Young Chul's Power FM”-be, és megosztotta gondolatait nemrégiben lezárult romantikus drámájáról, amelyben nemrégiben szerepelt, a „Vacsoratárs” címmel. személyiség a kamerán kívül, és így tovább!

A színész elmondta, hogy úgy érzi, a Dinner Mate csak néhány napja kezdődött, de valójában ma ér véget. Hozzátette, hogy az utolsó részt két hete forgatták egy tengerentúli adási helyzet miatt.

A Wo Do Hee-t alakító vezető hölgyről, Seo Ji Hye-ről szólva Song Seung Heon azt mondta, hogy nagyon csinos és jó színésznő is. Azt mondja, Seo Ji Hye-nek van a legnagyobb szeme az összes színésznő közül, akikkel együtt játszott, és ezt magának Seo Ji Hye-nek is el tudta mondani a felvétel során. Azt is megemlítette, hogy a szeme nagyobb, mint Kim Tae Hee színésznőé.Song Seung Heon megosztja gondolatait a Seo Ji Hye-vel való együttműködésről, felejthetetlen drámáiról és sok másról(Fotó : Asian Wiki | Rajongói Wiki)

Song Seung Heon az „Autumn In My Heart” (2000) című slágerdrámában érte el az áttörést, és az interjú során azt mondta, úgy érzi, csak tegnap történt, amikor szerepelt abban a klasszikus tévésorozatban. Amikor utánanézett, valójában 2000 szeptemberétől volt. Nagyon megdöbbent, amikor rádöbbent, hogy nem 10, hanem 20 éve szerepelt az Autumn In My Heart-ban. Azt mondja, hogy az idő nagyon gyorsan repül.

A színész az Autumn In My Heart című drámájának tulajdonította mai sikerét. Korábban 42%-os nézettséget tudott elérni. Azt mondja, hogy a dráma késztette arra, hogy üljön és beszéljen Kim Young Chul Power FM-jében.

Song Seung Heon megosztja gondolatait a Seo Ji Hye-vel való együttműködésről, felejthetetlen drámáiról és sok másról(Fotó: SBS)

Song Seung Heon ezután tovább mesélte, mennyire lenyűgözte, amikor a koreai drámák nemzetközi felemelkedésnek indultak. Akkor még a külföldiek sem ismerték fel, de egy sikeres dráma után a tengerentúlról folyamatosan látogatták házába és irodájába. Amikor a legemlékezetesebb jelenetről kérdezik, Song Seung Heon azt a jelenetet válaszolja meg, amelyben Song Hye Kyo-t vitte a hátán a tengerparton.

Másik slágerdrámáját, az 'Édentől keletre' megemlítve igencsak megdöbbentette, milyen meleg volt Hongkongban, miközben ott forgatott. Amikor megkérdezték tőle, melyik dráma volt a legemlékezetesebb, debütáló drámáját, a „Három pasi és három lány” választ adta. Megosztotta, hogy három éven keresztül sok nehézséget élt át a forgatás során, de soha nem bánta meg, mert ez tette azzá, aki ma.

Song Seung Heon megosztja gondolatait a Seo Ji Hye-vel való együttműködésről, felejthetetlen drámáiról és sok másról(Fotó: SBS)

Továbbá a színész megemlítette, hogy az „Egyedül otthon” az a tévéműsor, amelyben meg tudta mutatni a buta oldalát. Azt mondta, hajlamos vacakolni egy komoly jelenet forgatása előtt, és a való életben ügyetlenebb, különösen, ha géptípusokról van szó.

Végül azt mondta, hogy a legtöbb ember, aki nem ismeri, azt mondja, hogy ő tűnik a legidősebbnek a három testvér közül, de ha az emberek ismernék, akkor azt gondolnák, hogy ő a legfiatalabb.

Kapd el Song Seung Heont a „Dinner Mate” mókával, étellel és romantikával teli történetben.