A JTBC új dráma „Szerettük?” címmel. megosztotta a sztár Song Ji Hyo új izgalmas állóképét!

– Szerettünk? egy szerelmi történet, egy komikus oldallal, amely egy Noh Ae Jung nevű nő történetét meséli el, akit Song Ji Hyo fog alakítani. Noh Ae Jung filmproducerként dolgozik, és tizennégy éve önállóan él egyedülálló anya. Ő egy nő, aki feladta az utazást, hogy romantikát találjon. Egy bizonyos változás azonban arra készteti, hogy útra keljen, amikor váratlanul négy férfi lép be az életébe.

Ebben az új drámában Song Ji Hyo karakterének optimista személyiségével minden bizonnyal felkelti a nézők figyelmét. Tele van vidámsággal, és nagyon boldog képe van. Noh Ae Jung az a fajta ember, aki mindenben a tőle telhető legjobbat teszi, és hisz abban, hogy minden jól fog menni az életében, miközben a filmproducer iránti szenvedélyét folytatja. Az első megosztott állókép Noh Ae Jung karrierjéről szólt.A moziban eltöltött részmunkaidős állásból és számos filmes iparágban több interjúból származó munkája óta Noh Ae Jung semmi névtelen dolgot tett azért, hogy a film iránti szenvedélyét űzze. Noh Ae Jung csillogó szemével és boldog karakterével a nézők igazán látni fogják a filmvilág iránti őszinte lelkesedését és lángoló szenvedélyét.

Miután számos megpróbáltatást és megpróbáltatást átélt az életben, Noh Ae Jung végre lehetőséget kap arra, hogy megélje álmát, és a filmipar részévé váljon, filmproducerként dolgozva. Noh Ae Jung is nagyon profi képet mutat, amikor munkája részeként befektetők megszerzésén dolgozik.

Sajnálatos módon Noh Ae Jung boldog és lelkes személyisége nem terjed ki életének romantikus oldalára. Noh Ae Jung több mint egy évtizede egyedül él. A romantikáról alkotott véleménye azonban megváltozik, amikor négy férfi kerül a képbe.

A produkciós csapat megemlítette Song Ji Hyo karakterének megformálását is, részletezve, hogy a forgatáson Song Ji Hyo nagyon lelkesedést és nagyon élénk energiát mutatott, ami segített neki tökéletesen megtestesíteni Noh Ae Jung személyiségét. Ez arra késztette a csapatot, hogy nem gondolnak senki másra, aki Noh Ae Jung karakterét alakítaná.

A drámával együtt az a négy férfi is, akik váratlanul jönnek No Ae Jung életében, még izgalmasabbá teszi a show-t. A nézőknek nehéz lesz levenniük a szemüket Noh Ae Jung vidám karakteréről. A JTBC új drámája „Szerettük?” A stáb és a stáb támogatást kér, és nézze meg a közelgő műsort.

– Szerettünk? július 8-án 21:30-kor lesz megtekinthető.

NÉZD MEG ALÁBBI TEASER-T!