2021 első fele valóban sok izgalmas és csúcsminőségű koreai drámát adott a rajongóknak. Régi és új művészek különféle projekteken keresztül mutathatták be tehetségüket. Most, hogy egy új hónap kezdődik, új sorozatlisták uralják újra a hétköznapokat és a hétvégéket.

A hamarosan bemutatásra kerülő K-drámák közül háromban a mindig tehetséges színészek is szerepelnek, akik a szakmában ismerték el magukat. A Song Hye Kyo és a 'The Fiery Priest' sztárjai, Kim Nam Gil és Honey Lee szólódrámája várhatóan visszatér az SBS főműsoridőben, amely a péntektől szombatig tartó időszakot fogja elfoglalni.

Honey Lee – „One The Woman”

Az egykori Miss Korea, Lee Ha Nee, szakmai nevén Honey Lee végre visszatért a K-drámaországba. Hűséges az SBS-hez, és három év kihagyás után visszatér velük a drámája.Drágám Lee(Fotó: Honey Lee Instagramja)

Előző drámája ugyanannál a műsorszolgáltatónál volt 2019-ben a „The Fiery Priest” című filmben, ahol Kim Nam Gil színésszel osztotta meg a keretet. Drámájuk a legmagasabb nézettséget érte el adása során, sőt a szereplők egy része különféle díjakat vihetett haza az említett sorozatoknak köszönhetően.

(Fotó: SBS)

Honey Lee még nem mutatott be egy másik erős karaktert a One The Woman című filmben. Ő fogja alakítani a karakterét Jo Yeon Joo, egy zseniális ügyész, aki kész a gonoszság leküzdésére.

(Fotó: SBS)

Lee Sang Yoon színész csatlakozik hozzá a közelgő SBS sorozatban, amelynek premierje várhatóan szeptember 17-én lesz. Megnézheti minden pénteken 22 órakor (KST) és szombaton 23:10-kor.

OLVASSA EL IS: Lee Honey kéttónusú bűbájokat mutat be az új karakterposzteren a hamarosan megjelenő „One the Woman” drámában

Song Hye Kyo – „Now, We Are Breaking Up”

Három év kihagyás után Song Hye Kyo színésznő készen áll arra, hogy ismét megmutassa színészi képességeit a „Most, szakítunk” című új drámájában a „My Roommate is a Gumiho” sztárja, Jang Ki Yong mellett, és a film feltörekvő színésze is. ez a generáció.

Hye Kyo dal(Fotó: Song Hye Kyo hivatalos Instagram)

A „Most, szakítunk” várva várt adása Honey Lee „One the Woman” című drámája után kerül adásba. Néhány hét van hátra, és a helyi és nemzetközi rajongók ismét szemtanúi lesznek Song Hye Kyo sokoldalú színészi játékának főműsoridőben. Divatrajongó szerepe a leendő nézőket is izgalomba hozza.

Hye Kyo dal(Fotó: Song Hye Kyo Instagramja)

Ez a Song Hye Kyo hetedik K-drámája, amelyet az SBS keretében készítenek el. Legutóbbi sorozata az SBS-szel 2013-ban volt a „That Winter, The Wind Blows” című filmben Jo In Sung színésszel.

OLVASSA EL IS: A „Most, szétválunk” produkciós csapata kiigazításokat hajt végre, mielőtt Jang Ki Yong katonának áll

Kim Nam Gil – „Azok, akik olvassák a gonosz szívét”

A 2019-es „The Fiery Priest” megahit drámában nyújtott kiemelkedő szereplése elsöprő támogatást kapott mind a helyi, mind a tengerentúli rajongóktól. És most, hogy a díjnyertes színész három év szünet után végre egy új drámával tér vissza, Kim Nam Gil meghódítja az SBS főműsorát a 'Those Who Read Hearts of Evil' című filmmel.

Kim Nam Gil(Fotó: Hírek1)

A Space Sweepers színészével, Jin Sun Kyu-val és Kim So Jin színésznővel fog dolgozni.

Kim Nam Gil hamarosan eljátssza Song Ha Young szerepét, az első bűnözői profilkészítőt Koreában, aki nehezen tud olvasni a sorozatgyilkosok gondolataiban. Ez a dráma már most is nagy elvárásokat támaszt a nézőktől, mert ötvözi a krimit és a rejtélyes műfajokat, amiben Kim Nam Gil nagyon jó.

Kim Nam Gil(Fotó: Gil Story Entertainment Instagram)

A „The Fiery Priest” társszereplőjéhez, Honey Lee-hez hasonlóan három év után ez lesz Kim Nam Gil első K-drámája!

A „Those Who Read Hearts of Evil” világpremierje közvetlenül azután lesz, hogy Song Hye Kyo „Now, We Are Breaking Up” című drámája véget ér.

HA HIÁNYOLTÁL: Tudtad? Ezek a koreai hírességek egyben sikeres vezérigazgatók is

A K-drámák közül melyiket néznéd izgatottan? Oszd meg velünk kommentben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.