A „D-Day” dráma egy szöuli természeti katasztrófáról és az áldozatokon segíteni próbáló sürgősségi orvosi csapat tevékenységéről szól. A természeti katasztrófákról szóló drámák ritkák. De eddig a dráma nagyobb figyelmet kelthetett, mert a szereplők közül két tagról valótlanul randevúztak.

Ha Suk Jin színész próbálja tisztázni a pletykákat, miszerint randevúznak a 'D-Day' színésztársával, Yoon Jee Hee-vel. Azt mondta, hogy az egyik róla szóló idézetét kiragadta a szövegkörnyezetéből, és félreértéshez vezetett egy sajtóorgánum. Ez egy megjegyzés volt, amely azzal kezdődött, hogy arról beszélt, milyen gyönyörű.

„A dráma adása után körülöttem sokan érdeklődtek Yoo Joo Hee szépsége iránt” – mondta Ha Suk Jin. „Egy személy megkérdezte: „Egy pár leszel vele a „D-Day”-en?Az egyik riporter meghallotta a válaszát, és azt feltételezte, hogy igazi pár lesznek. Nem úgy mondta Ha Suk Jin. Nem erre gondolt. Soha nem mondta, hogy randevúznak.

Ügynökségének, a Core Contents Media képviselője is mérlegelte a helyzetet.

Azok a jelentések, amelyek szerint elismerte, hogy Yoon Joo Hee-vel randevúztak, egyáltalán nem igazak. Ez azért történt, mert egy híradó félreértette, amit mondott. Ha Suk Jin ragadós helyzetben van a botrány miatt, de jelenleg minden erejét beleadja a dráma forgatásába.

2014 októberében a színész feltűnt az MBC TV „I Live Alone” című műsorában. Akkor azt mondta, hogy nem randevúz senkivel, és az elmúlt négy évben nem is járt senkivel.

„Kényelmesebben érzem magam egyedül, mint amikor egy barátnőmmel vagyok” – mondta Ha. – Már majdnem elfelejtettem, milyen érzés szomorúnak lenni egy nő miatt.

Ha Suk Jin nemrégiben feltűnt a „Cápa”, a „Legendás boszorkányok” és a „Gyermektelen kényelem” című drámákban. Orvost alakít a 'D-Day'-ben.

Yoon Joo Hee ügynöksége, a Pi Entertainment szintén cáfolta a randevúzási pletykákat. A modellből lett színésznő a „Wonderful Mama” és a „One Warm Word” című drámákban szerepelt.

A szeptember 18-án sugárzott 'D-Day'-ben Kim Yong Kwang, Jung So Min és Kim Ki Moo is szerepel.