„Ragyogó romantika” Lee Jin „Yoo Ri az egészséget a legfontosabbnak diagnosztizálja”

'Shining Romance' Lee Jin

Lee Jin színésznő ujjongott Fin.K.L. tagjait, mivel ez érdekes témává vált.Lee Jin részt vett az MBC napi drámájának 'Shining Romance' (forgatókönyve Suh Hyun Joo, rendező Shin Hyun Chang, Jung Ji In) bemutatóján, amelyet a Times Square Amoris Hallban tartottak Szöulban, Youngdeungpo-gu-ban, és ragyogóan mutatkozott be.

Ezen a napon a következő kérdésre válaszolva: „Do FIN.K.L. a tagok nagyon biztatnak téged – mondta –, „Igazán közeli barátok, így nem mennek túl a tanácsért. Sung Yoo Ri megállapította, hogy az egészség a legfontosabb. Így aggódik az egészségemért' és elmosolyodott.

A 'Shining Romance'-ban Lee Jin egy öt éve házas szupermama szerepét játssza, és háziasszonygá változik, aki mindenféle munkát irányít.

Sung Yoo Ri „Shining Romance” című hírében a netezők azt mondták: „Shining Romance Lee Jin, valóban Sung Yoo Ri barátja.” „Shining Romance Lee Jin, Sung Yoo Ri túl vicces”. „Csillogó romantika, Lee Jin, Lee Jin végre elvállalja a főszerepet” „Csillogó romantika, Lee Jin, ez az Aurora hercegnő folytatása”, és megmutatta a válaszokat.

A „Shining Romance” Oh Bit Na-ról szól (Lee Jin alakítja), aki házassági csalás miatt váláson megy keresztül egy olyan családban, amelyet nem vér köt össze. Lee Jin és családja történetét is bemutatja, akik legyőzik az akadályokat, és elérik álmaikat és szerelmüket, és az „Aurora hercegnő” után kerül adásba december 23-án 19:15-kor.rd.