Moon Geun Young szerepvállalása a „A falu – Achiara titka” című filmben nem győzte meg a nézőket, hogy ráhangolódjanak. A gyakran „a nemzet kishúgaként” emlegetett színésznő jelenléte ellenére a dráma második epizódjának értékelése alacsonyabb volt, mint az elsőé. A rejtélyes thriller mindössze 5,9 százalékot ért el az október 9-i epizódban. Ez 1,0 százalékkal alacsonyabb, mint az előző epizódban.

Az értékelések különösen alacsonynak tűnnek, ha összehasonlítjuk az előző dráma által az adott időrésben szerzett százalékos arányokkal. A Yong Pal a nézők 20,4 százalékát szerezte meg az utolsó epizódjában.

A 'The Village - Achiara's Secret' című filmben Moon karaktere egy angoltanár, aki egy békés faluba költözik, és ott talál egy holttestet. Úgy tűnik, a falu nem olyan békés. A BtoB tagja, Yook Sung Jae játssza a rendőrt, aki megpróbálja megoldani az ügyet.Noha Moon „Mary Stayed Out All Night” című drámája csak 6,3 százalékos átlagot ért el, legutóbbi drámája, a „Goddess of Fire: Jeonji” a Nielsen-értékelések 10 százalékával kezdett erősen, és 9,3 százalékot ért el. Moon gyermekkora debütálása óta nagyon szeretett színésznő. 2005-ben a koreai filmipar az első helyre sorolta a színésznők listáján. A rangsort az határozta meg, hogy melyik színésznő tudja a legtöbb rajongót mozgósítani és kizárólag a saját nevére eladni jegyeket. De az alacsony értékelések nem feltétlenül tükrözik a népszerűségét. Nemrég feltűnt a „The Throne” című filmben, amely kasszasiker volt. A Yoo Ah In és Song Kang Ho főszereplésével készült film 32 millió dollárt keresett az első négy napban.

Talán a dráma szerelmeseinek nincs kedve egy rejtélyes thrillerhez. Ez lehet a helyzet, mivel a szerda-csütörtök drámák között egy vígjáték áll az élen.

A Park Seo Joon, Hwang Jung Eum és Choi Si Won főszereplésével készült „She Was Pretty” egyértelműen a legjobb minősítés jelenleg. A dráma százalékpontokat erősödött a hetedik és nyolcadik epizódja között, és ezen a héten egy meglepő átalakítási leleplezéssel zárult. Elkerülhetetlen volt, hogy Hwang Jung Eum karakterének fanyar változatát egy divatosabbra cseréljék, de a leleplezés a dráma utolsó percében történt, minden felvezetés nélkül. A nézők valószínűleg a jövő héten hangolódnak, hogy felfedezzék a háttértörténetet.

A népszerű színész Jang Hyuk főszereplésével készült The Merchant of Gaek Ju: 2015 9,5 százalékkal a nézettség közepén maradt.