'Ki' Ha Ji Won császárnő megtudta, hogy Maha koronacsászár az igazi fia.

Az MBC hétfő/kedd, „Ki császárné” című dráma 45. epizódjában, április 8-án Ki Seung Nyang (akit Ha Ji Won alakít) rájött, hogy Maha koronacsászár (Kim Jin Szung) az igazi fia.

Ezen a napon, a saját fia és Maha versenye előtt Ki Seung Nyang a koronaherceg oktatására kezdett összpontosítani. Abban az időben, miután elveszítette Yeon Wha-t (akit Yoon Ah Jung alakít), Yeom Byung Soo (akit Joong Woong In alakít) Bayan oldalára állt (akit Lim Joo Eun alakít), és haragot ültetett Koryo iránt a Won-dinasztia népébe, és végül még Maha meggyilkolásának tervet is felállította.A terv az volt, hogy megöljék Mahát, és egy Koryo személyt állítsanak be Maha meggyilkolásának bűntettéért. Bang Shin Woo (akit Lee Moon Shik alakít), aki értesült erről, Ki Seung Nyanghoz sietett. Ki Seung Nyang hallotta Bang Shin Woo-t, aki azt mondta, hogy Maha Byul, akit Wang Yu-val (Jo Jin Mo alakít), majd azt mondta: „Byul meghalt. Ez nem lehet.

Ki Seung Nyangnak hitetlenkedve Bang Shin Woo azt mondta: „A koronahercegnek három csillagvakondja van. Ezt magam ellenőriztem, és elmondtam neki a titkot Maha koronahercegről. Ki Seung Nyang ezután hitt Bang Shin Woo-nak, és sírt, amikor megtudta, hogy Maha koronaherceg az ő fia.