Ahogy a „We Got Married” epizódjai véget érnek, amelyben Song Jae Rim és Kim So Eun, Hong Jung Hyun és a Girls' Day Yura látható, a producerek már azon gondolkodnak, hogy melyik híresség követi majd őket.

Az egyik jelenleg mérlegelt jelölt a CNBLUE gitárosa és énekese, Lee Jong Hyun. Az énekes a közelmúltban találkozott a We Got Married producereivel, hogy megvitassák a műsorhoz való csatlakozást. De részvételét még nem erősítették meg.

Február 27-én az FNC Entertainment képviselője elmondta az OSEN-nek, hogy Lee találkozott az MBC-vel, de hangsúlyozta, hogy még nem kaptak megerősítést.Az MBC egy közleményt is kiadott ezzel kapcsolatban, amely szerint a részvételét nem erősítették meg.

– A forgatás kezdete előtt nehéz ennél többet mondani.

És melyik női k-celebbel lenne párja?

Nemrég arról számoltak be, hogy Kim Ye Won, a Jewelry lánycsapat egykori tagja egy virtuális feleséget akart játszani. Részt vett a műsorban való megjelenésről szóló megbeszéléseken, bár nem biztos, hogy valóban részt vesz-e. És ha csatlakozik a show-hoz, akkor nem biztos, hogy olyan híresség lesz, akivel párba kerül.

A CNBLUE minden tagja színészi krediteket adott az önéletrajzához, de a többi tag jobban ismert színészként.

Lee Jong Hyun 2010-ben debütált színészként, amikor megjelent a „Kino Eye” című filmben. Azóta egy drámaszerepet kapott az „A Gentleman's Dignity” című filmben, valamint két cameo-szerepet egy különleges drámában és egy webdrámában. A Cheomdamdong 111 című TVN valóságshow-ban is játszotta magát.

Abban az időben a CNBLUE-s Jung Yong Hwa mellékszerepeket és főszerepeket is játszott, és olyan drámákban szerepelt, mint a 'Te gyönyörű', a 'Heartstrings', a 'Future's Choice' és a 'The Three Musketeers'.

Lee Jung Shin elismerést nyert a 'My Daughter Seo Young' című hétvégi drámában és a 'Temptation' melodrámában nyújtott alakításáért.

Kang Min Hyuk feltűnt a „Heartstrings”, az „Rendben van, a papa lánya”, „A férjemnek családja” és a „The Heirs” című sikerdrámában.

Mit gondol egy virtuális házasság lehetőségéről Lee Jong Hyun és Kim Ye Won között?

Kim Ye Wonnak is egyre bővül a színészi alkotások listája, olyan legújabb slágerekkel, mint a „Hotel King” és a „Miss Korea”.

Vonzó párost alkotnának? Olyan vonzó, mint Song Jae Rim és Kim So Eun?