A 42ndepizód a KBS „Váratlan te” című drámájából, amelyet 15-én sugároztakthAz AGB Neilson Research szerint júliusban 41,9%-os nézettségi rekordot ért el.

A nézettség 3,7%-kal nőtt a 8-án sugárzott legutóbbi epizódhoz képestth, amely 38,2%-os értékelést ért el. A dráma elérte a 40%-os célt a nézettségben, és ismét nemzeti drámaként bizonyult.

A 42ndAz „Unexpected You” epizódja, amely több mint 40%-os nézettséget ért el, valójában még nagyobb figyelmet keltett, mivel a CNBLUE-s Lee Jung Shin először szerepelt cameoként.Valójában a 42 előttndepizódban kiderült, hogy Lee Jung Shin egy cameo lesz az 'Unexpected You'-ban, ami ezért forró téma lett. Oh Yeon Seo új barátjaként jelent meg.

Lee Jung Shin jól érezte magát egy olyan karakter szerepében, aki Cha Se Kwang riválisa, akit a CNBLUE társa, Kang Min Hyuk alakít. Lee Jung Shin első színészi szerepével jó hírnevet szerzett stabil színészi alakításával.

Jelenleg sok jó vélemény született az online közösségekben Lee Jong Shin színészi játékáról. Az is kiderült, hogy keményen dolgozott, és aprólékosan elemezte karakterét, még a sorai hangnemét is gyakorolta.

Kang Min Hyuk Oh Yeon Seo című szerelmi vonalának vetélytársaként a nézők megjegyzései között szerepel: „Szórakoztató és friss”, „A karaktere olyan, mint aki egy rajzfilmből jött ki”, „Bárcsak előjönne. a „Váratlan ön” című részben több, „Mal Sook olyan szerencsés”.