Idén nyáron egy újabb romantikus ifjúsági dráma kerül adásba, a CNBLUE-s Lee Jung Shin-nel és a volt Gugudan-tag, Kang Mi Na főszereplésével.

A nyara minden bizonnyal izgalmasabb lesz ezzel a hamarosan megjelenő „Summer Guys” drámával.Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni erről az izgalmas sorozatról, amely várhatóan idén márciusban indul.

A gyönyörű Jeju tartományban játszódó 'Summer Guys' nem kevesebb, mint két hónapon belül találkozik a nemzetközi közönséggel. Friss új arcok és érdekes cselekmény várhatóan felkeltik majd a figyelmet, hiszenöt különböző fiatalságukat élvező ember történetében fog forogni, akik összejönnek, hogy visszahozzák egy régi koktélbárt a tengerparton.A CNBLUE Lee Jong Shin-hez és Kang Mi Na-hoz csatlakozik Kwon Hyun Bin, Im Na Young, Lee Jung Sic és Kim Dong Jun. Ez az öt karakter minden bizonnyal helyet foglal majd az otthon töltött extravagáns nyaralása során!

Lee Jung Shin játssza majd Seon Woo Chan szerepét, egy híres koreai építőipari cég legfiatalabb fiát. A többi karaktert még nem fedték fel.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

이정신 (@leejungshin91) által megosztott bejegyzés

Továbbá ez lesz Kang Mi Na kisképernyős visszatérése előző drámája, a „Hotel Del Luna” után.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

강미나 (@_happiness_o) által megosztott bejegyzés

OLVASSA EL IS: A „Hotel del Luna” zenés színházi színpadi adaptációt kap

A „Summer Guys”-t Heo Chan rendező fogja irányítani, aki a „My Runway” című drámát is rendezte. Már dolgozott együtt Bong Joon Ho rendezővel a Snowpiercer projektben. Megosztotta, hogy a közelgő dráma összes szereplője tökéletesen illeszkedik saját karakterének eljátszására.

A Koreai Kreatív Tartalomügynökség kizárólag a „Summer Guys”-t választotta 2021-es új médiaprojektjéhez.

Ezeknek a fiataloknak az izgalmas utazása március 30-án indul a KZ Seeznben, amely minden kedden és szerdán lesz látható. Japánban is elérhető lesz az ABEMA-n keresztül.

A „Summer Guys” Délkelet-Ázsia, Közel-Kelet és Észak-Afrika több mint 20 országában is adásba kerül a Viu TV-n keresztül. Minden epizód 30 perces lesz.

OLVASSA EL IS: MEGERŐSÍTETT: Jang Na Ra és a CNBLUE Yonghwa vezeti a közelgő „Daebak Real Estate” drámát

A nemzetközi közönség már alig várja, hogy láthassa ezt az izgalmas drámát és találkozhasson a legújabb nyári csapattal! A sorozat várhatóan könnyed és humoros hangulatot ad a főszereplőktől.

Izgatottan várod, hogy találkozz a „Summer Guys” csapatával? Te kit vársz közülük a legjobban? Oszd meg velünk észrevételeidet alább!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins