A Cleveland Cavaliers hírei és pletykái azt mutatják, hogy Anderson Varejao valószínűleg a csapatnál marad, mivel a vezetők agresszíven folytatják a szerződés meghosszabbítását. A másik fronton a Tristan Thompsonnal folytatott tárgyalások elakadtak, a határidő pedig gyorsan közeleg.

A Cleveland Cavaliers hírei szerint a névsor és a pletykák Bleacher jelentés , a csapat helyesen ajánlotta fel Anderson Varejao centerének szerződéshosszabbítását, tekintettel arra, hogy a brazil játékos döntő szerepet játszik a bajnoki küldetésben.

'Varejao hat év tapasztalattal rendelkezik James mellett, és legalább két év tapasztalata a többi kezdővel, Kyrie Irvinggel és Dion Waitersszel' - áll a cikkben. 'Egy kis ismerősséget nyújt a kezdő ötösön belül és a rotáción belül, amely jelentős fluktuációt és sok új arcot hozott.'Anderson Varejaót Lebron James is közeli barátjának tartja, aki a holtszezonban szerződött a csapathoz. Sőt, több cikk is hivatkozott arra, hogy a brazil volt az egyik oka annak, hogy a kétszeres bajnok visszatért a Cavaliershez.

Még Lebron James hosszú esszéjében is megemlítette, amely a következő napon jelent meg Sport Illustrated , ahol az MVP Anderson Varejaót „az egyik kedvenc csapattársamnak” nevezte.

Bár sérülésveszélyesnek tartják, és a védelme gyanús, a Bleacher jelentés Nehéz vitatkozni a számokkal, mivel a brazil átlagosan 8,7 pontot, 9,4 lepattanót, 2,2 gólpasszt és 1,1 eladott labdát szerzett mindössze 27,7 perc alatt 65 meccsen.

Eközben más Cleveland Cavaliers-hírekben, névsorokban és pletykákban ESPN , a tárgyalások Tristan Thompsonnal a szerződéshosszabbításról elakadtak.

De a források elmondták ESPN hogy mindkét fél nem adja fel az alkut a határidő lejárta előtt.

'Thompson, egy nagy ember, aki a támadó lepattanózásra specializálódott, vélhetően valami olyasmit keres, ami a Denver Nuggets által ebben a hónapban Kenneth Fariednek, a Utah Jazz pedig Derrick Favorsnak adott szezononkénti 12 millió dolláros hosszabbítást, tavaly októberben pedig a Utah Jazzt' - áll a cikkben. .