A klasszikus mobiljátékok rajongói örülnek! Az eredeti Nokia Snake játék készítője, Taneli Armanto a sokak által kedvelt klasszikus játék modern újrajátszásával tér vissza.

Azok, akiknek volt mobiltelefonjuk a 2000-es évek elején vagy a '90-es évek végén, emlékezhetnek arra a játékra, ahol a játékos egy sorral manőverez, amely egyre hosszabbodik, és maga a vonal volt a fő akadály.

A játék címe, a 'Snake', előtelepült a Nokia mobiltelefonokra, és Taneli Armanto, aki 1997-ben hozta el a játékot a Nokia telefonokra, bejelentette, hogy a klasszikus játék a modern okostelefonokra készül, a 'Snake Rewind' névre hallgat. TheTimesOfIndia .Tizennyolc évvel később az eredeti játék megjelenése után, Armanto együttműködve Rumilus Design újjáteremti a klasszikus rajongók kedvenc játékát.

A játékosok sokkal többet tesznek a Snake Rewindben, mint csak begyűjtik a régi Nokia telefonokon pontként ábrázolt gyümölcsöt. A játék képernyőképei megmutatják, hogy a játékosok több pontot és teljesítményt gyűjtenek össze, hogy a lehető legmagasabb pontszámot érjék el, DigitalTrends neves.

A sajtóközlemény szerint: 'A Rumilus Design-szal közösen létrehozott Snake Rewind átveszi az eredeti Snake játék ikonikus elemeit és intuitív játékmenetét, és nagyszerű vizuális effektusokkal, hangokkal és innovatív új funkciókkal kombinálja.'

Ellentétben az eredeti játékkal, ahol ha a játékosok falnak vagy saját farkuknak ütköztek, a játéknak vége, a Snake Rewindben a játékosok az ütközés után visszatekerhetik a kígyót a játék folytatásához. Ezen kívül a játékosok olyan teljesítményeket kaphatnak, mint a Score Multiplier, a Trailblazer és a Fruit Magnet. Lesz egy „gyümölcsbolt”, ahol boostereket és más tárgyakat is meg lehet vásárolni és frissíteni a játékban való használatra.

10 pálya lesz saját látványvilággal és zenével, amelyeket igényes küldetések teljesítésével lehet feloldani. De ez még nem minden; A játékosok most már barátaikkal és a világ többi részével versenyezhetnek a legmagasabb pontszámért az internetnek köszönhetően.

A Snake Rewind május 14-én, csütörtökön lesz elérhető iOS, Android és Windows Phone rendszeren.

A játék ingyenesen letölthető, és magában foglalja az alkalmazáson belüli vásárlásokat is.