Úgy tűnik, hogy Ciara túl van a szakításán a volt vőlegényével, a Future-rel, mivel az „I'm Out” énekesnő állítólag visszatért a stúdióba, hogy új zenére összpontosítson. A legutóbbi jelentések szerint az egyedülálló anya úgy tűnik, továbblép rapper exének állítólagos csalási botrányából a turnéstylistjával, Tyrina Lee-vel.

Ciara utolsó zenei projektje egy 2013-ban megjelent saját album volt. Hirdetőtábla , az R&B díva nemrég az Instagramon közvetve elárulta, hogy új zenén dolgozik.

A képen Ciara Polow da Don zenei producerrel látható, akivel együtt dolgozott a 2006-os 'Promise' című slágerén. Az énekes ezt írta az Instagram-fotóhoz: „Late Night Studio Vibes With @polowdadon. #Zonin'A rajongók kommentjei özönlöttek, miután Ciara feltöltötte a képet. Az egyik megjegyzés így szólt: „Ez valóban csodálatos. Nagyon örülök, hogy újra együtt vagytok. Ti ketten igazán nagyszerű zenét alkottok együtt.

A jelentés szerint Hirdetőtábla , Polow da Don olyanokkal dolgozott együtt, mint Kelis, Kelly Rowland, Jennifer Hudson, Nelly, Robin Thicke és Christina Aguilera. A slágerproducer legutóbbi projektje Nicki Minajjal volt az Anaconda-ban.

Az új zenéken való munka segíthet Ciarának abban, hogy továbblépjen a volt vőlegényével, a Future-rel való csúnya szakításából. Egy friss riport innen Hollywood Take azt mondta, hogy Ciara szakítása a Future-rel valószínűleg végleges lehet, ő állítólag már visszaadta 500 000 dolláros eljegyzési gyűrűjét a rappernek.

A jelentés hozzátette, hogy Ciara azon döntését, hogy végleg szakít a Future-rel, súlyosbíthatták a csalásával kapcsolatban folyamatosan felszínre kerülő részletek.

A rapper állítólag első osztályú repülőjegyeket és dizájner kiegészítőket vásárolt turnéstylistjának és állítólagos szeretőjének, Tyrina Lee-nek a pletykakapcsolatuk ideje alatt.

'(Ciara) az elmúlt hetekben több forrásból értesült az ügyről' - mondta egy bennfentes. Hollywood Take .

A forrás hozzátette: „Egyértelmű bizonyíték volt, amikor megkereste Future-t a csalással kapcsolatban. Ez nyilvánvalóan nem csak egy éjszakás dolog volt.

Ciara és Future tavaly eljegyezték egymást. Van egy négy hónapos fiuk, Future Zahir Wilburn.

-tól származó jelentés szerint Daily Mail a félmillió dolláros eljegyzési gyűrűt szintén nem viselte az énekesnő, amikor nemrég a párizsi divathéten vették észre.