Chris Pratt és Anna Farris 2009 óta házasok. És bár úgy néznek ki, mint egy átlagos hollywoodi pár, az a körülmény, amikor először ismerkedtek meg, nem volt a szokásos aranyos.

A „Galaxis őrzői” sztárja 2007-ben találkozott először „A házinyuszi” színésznővel a „Vigyél haza ma este” című filmjük forgatásán. És bár rögtön eltalálták a dolgokat, Pratt csak az akkori házastársával tartott barátságot. Faris.

Az új interjújában Nemes , Pratt megosztotta, hogy a beállítás valóban előnyösnek bizonyult a részéről. Farist az egyik legközelebbi barátjaként kezelte, és soha nem próbált olyan lenni, aki nem volt a közelében.Ilyen volt Pratt és Faris szokatlan barátsága.

– Amikor Faris átjött a lakásába, kihagyta a pornómagazinokat. Nem bánta” – mondja Anna Peel, az Esquire írója. „Részletesen beszámolt szexuális találkozásairól, amelyeken a közelmúltban volt egyedülálló férfi Los Angelesben. Ő benne volt. Bele bele? Bele bele. Így amikor felhívta, hogy elmondja neki, hogy elhagyta a férjét, Pratt úgy döntött, hogy feleségül veszi. Azt is elhatározta, hogy jobban hasonlít majd hozzá, hogy tanulmányozza majd, és megtanulja édes türelmét, ahogy úriembernek tanult katonabarátjától.

De Chris Pratt édessége ellenére Anna Farisnak is volt része meglepetésekben a férjétől.

Miután megakadt, a Galaxis őrzői sztárja egy nagyon szokatlan ajándékkal ajándékozta meg Farist: egy fegyvert. Azt akarta, hogy a nő kéznél tartsa a fegyvert arra az esetre, ha valamelyik potenciális üldöző úgy döntene, hogy zűrzavart hoz az életébe.

Mi a véleményed Chris Prattról és Anna Farisról? Hagyj megjegyzést lent!