Choi Siwon sokakat meglepett karakterének átalakulásával a 'Dolgozz később, igyál most 2'-ben.

Szeretné látni az új megjelenését? Akkor olvass tovább!

Siwon elismerést kapott színészi alakításáért és karakterének átalakulásáért a „Dolgozz később, igyál most 2” című filmben

A TVING 'Dolgozz később, igyál most 2' című műsorának előző epizódjaiban a produkció kiadta Siwon karakter állóképeit. Az énekes-színész Kang Buk Gu szerepét játssza, egy szórakoztató producer-rendező, aki ugyanabban a részlegben dolgozik, mint Ahn So Hee (Lee Sun Bin), televíziós forgatókönyvíró.A bálványszínész lelkes választ kap a nézőktől az előadásával, amely megmutatta jártasságát a vígjáték és a romantikus műfajban. Siwon különösen nagy érdeklődést keltett előző drámai jelenetéhez.

(Fotó: a TVING hivatalos Instagramja)
Choi Siwon új külsőt kelt a „Dolgozz később, igyál most 2” című filmben (Fotó: a TVING hivatalos Instagramja)
Choi Siwon új külsőt kelt a „Dolgozz később, igyál most 2” című filmben

AKÁR EZ IS TETSZHET: K-Drama színészek, akik a hasizmokért halnak meg: Lee Jae Wook, Chae Jong Hyeop, még sok más!

A 'Dolgozz később, igyál most 2' 7. epizódjában a színész azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy Kang Buk Gu visszaemlékező jelenetét egy elhízott, több mint 100 kg-os férfiként ábrázolta. Ettől eltekintve, tökéletesen megmutatta egy olyan karakter szorongó és bizonytalan érzelmeit is, aki egy sötét családtörténeten ment keresztül, ami kivívta a közönség együttérzését.

Hogyan készül Choi Siwon a szerepére

Azt mondták, hogy a szívtipró különleges sminket készített, hogy kifejezze Kang Buk Gu karakterének sötét múltját, és semmi erőfeszítést sem tett a karakter külső megemésztésére, például a forgatókönyv napján 3 órán keresztül koordinálta a produkciós jelmezt.

(Fotó : SM Entertainment | TVING)
Choi Siwon új külsőt kelt a „Dolgozz később, igyál most 2” című filmben

Ezenkívül Choi Siwon továbbra is vonzza a figyelmet azáltal, hogy erős látványt nyújt rendetlen hosszú hajjal és bozontos szakállal, még mielőtt szelíd óriásemberré változna. A dráma epizódjai tele vannak őszinte színészi alakításával, valamint a merész kihívásokon keresztüli végtelen átalakulással, ami még jobban szórakoztatóvá teszi a sorozat nézését.

Hol nézheti meg a „Dolsz később, igyál most 2” című filmet

(Fotó: a TVING hivatalos Instagramja)
Choi Siwon új külsőt kelt a „Dolgozz később, igyál most 2” című filmben

A 'Dolgozz később, igyál most 2' című film három nő történetét követi, akik azt a filozófiájukat követik, hogy munkából való kiszállás után isznak egy italt.

Lee Sun Bin Ahn So Hee, Jung Eun Ji Kang Ji Gu szerepét, Han Sun Hwa pedig Han Ji Yeont.

A sorozat bemutatja népszerűség ismét a nézők között. Nemcsak az első helyen végzett a heti fizetett előfizetéses közreműködők számában négy egymást követő héten keresztül, hanem számos egyedi látogatót is szerzett különböző országokból.

A K-dráma egyidejűleg minden pénteken új epizódokat dob ​​fel a TVING-en.

HA HIÁNYOLTÁL: Az „Island” és a „The Glory” sikeres debütálásnak bizonyult a globális tartalmi ranglista élére kerülve

Mit tud mondani Siwon karakterének átalakulásáról a 'Dolgozz később, igyál most 2'-ben? Oszd meg véleményedet/válaszodat kommentben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért tartsa nyitva lapjait itt, a KDramastars oldalon.