Az OCN új hétvégi drámája, a 'Rugal', bepillantást enged néhány új állóképébe, amelyekben Choi Jin Hyuk, Jo Dong Hyuk, Jung Hye In és Park Sun Ho csapatban áll össze az első közös küldetésükre. Az OCN „Rugal” című akciódrámája tavaly március 28-án mutatta be első epizódját, és akciódús és gyorsan mozgó történetével vonzotta a nézőket.

Kang Ki-Beom, akit Choi Jin-Hyuk alakít, egy elit nyomozó karakterét alakítja. Jelenleg nyomozást folytat az Argos nevű bűnszervezet ellen, de amikor megérkezik a házába, több maszkot viselő férfit is felfedez.

Kang Ki-Beom családját, feleségét és gyermekét az Argosból küldött maszkot viselő férfiak gyilkolták meg. Megverték Kang Ki-Beomot, és kivették mindkét szemgolyóját. Vakon és eszméletlen maradt, de amikor Kang Ki-Beom felébred, egy kórházban fedezi fel magát, és gyilkossággal vádolják. A NIS megtalálta Kang Ki-Beomot, és odamentek hozzá.Kang Ki Beom nyomozó a halál küszöbén állt, de meg tudta váltani magát, és hőssé vált, amikor bionikus szemeket kapott, és kinevezték, hogy szálljon szembe Hwang Deuk Gooval, akit Park Sung Woong alakít. A NIS által szervezett egyedülálló csapat, a „Rugal” tagjává választották.

A modern biotechnológia segítségével két különleges képességű mesterséges szemgolyót kapott. Kang Ki-Beom különleges ügynök és a Rugal csapata ezután a bűnszervezetek leküzdésére indul. Az első felállított epizódban az embereket biotechnológiával fegyverekké alakító Rugal különleges szervezet és az Argos terrorszervezet közötti konfliktus látható.

A második epizódban pedig a dráma állóképeket adott ki a Rugal-i hősök csoportjáról, akik együtt fognak dolgozni Argos ellen. Mivel egy titkos szervezet részei, a csapatnak minden küldetését lopva és titokban kell teljesítenie. A Kim Min Sang által alakított rendező Choi Geun Chul kiosztja a csapat parancsait, és a karakter, azaz Han Tae Woong alakította Jo Dong Hyukot, Song Mi Na alakítja Jung Hye In, és Lee Kwang Chul, Park Sun Ho, Kang Ki Beommal fog dolgozni. Choi Jin Hyuk alakítja a vezetőjüket.

A csapat behatol az argosi ​​vezető, Go Yong Deok esküvői ceremóniájába, akit Park Jung Hak alakít, Choi Ye Won pedig Han Ji Want alakítja, hogy hatalmas konfliktust keltsen az argosi ​​szervezetben. A négy csapattag saját feladatot kap, és közösen próbálják legyőzni ellenségeiket.

A dráma főproducere (CP) Song Jin Sun kifejtette, hogy a következő epizód a Rugal csapat akciódús első küldetését követi majd. Meggyőződésük, hogy a hősök története, akiknek hatalmas erejük van, de meg kell tanulniuk kontrollálni képességeiket, miközben nagyszerű csapatmunka kialakításán dolgoznak, érdekes lesz és vonzza a nézőket.

A Rugal csapat első küldetésének eredményét a „Rugal” következő epizódja fedi fel, amely a tervek szerint 22:50-kor kerül adásba. KST idén március 29-én.