Choi Jin Hyun színész énekelte az SBS szerda/csütörtök című drámájának OST-ját, a 'Heirs' (forgatókönyv: Kim Eun Sook, rendező: Kang Shin Hyo).

A „Heirs” OST-ját, amelyet Choi Jin Hyuk énekelt: „Don't look back” november 21-én délben adták ki.utca. Ez a dal volt Kim Won (Choi Jin Hyk) és Jun Hyun Joo (Lim Joo Eun) szerelmi fődala, Choi Jin Hyuk pedig maga énekelte, ami tovább növeli a nézők elvárásait.

Choi Jin Hyuk mélyen elmerült a dráma érzelmeiben, így drámai és egyedi énektípussal fejezte be a dalt. Ezt megelőzően az „Are you doing well” című dalt énekelte az MBC „Gu Family Book” című drámájának OST-jaként, és megmutatta nagyszerű vokális képességeit. Ezúttal ismét megmutatta csodálatos hangját, miközben a munkatársak tapsoltak neki.

Az Örökösökben Choi Jin Hyuk az ország legnagyobb cégének, a Kingdom Groupnak a vezérigazgatóját játssza, és karizmatikus a szerepében. Sőt, összetett érzelmeket mutat meg, köztük egy odaadó férfit egy nő iránt, akit szeret, és bonyolult érzelmeket öccse, Kim Tan iránt (akit Lee Min Ho alakít), és részleteket mutatott meg színészi játékában, ahogy sokan tapsolnak neki.