Augusztus 12-én a tvN várva várt rejtélyes feszültségű thriller-drámasorozata, a „High Class”, a főszerepben a „Parasite” színésznő, Cho Yeo Jeong, a „Where Stars Land” színésznő, Kim Ji Soo, a „Hotel King” színésznő, Gong Hyun Joo, a „Sunshine Family” színésznő. Park Se Jin és Ha Joon színész kiadta fő plakátját.

Cho Yeo Jeong, Kim Ji Soo, Park Se Jin és még sok más élvezze a délutáni teát „High Class”-ban

A „Paraziták” sztárja, Cho Yeo Jeong csatlakozik a 2021-es rejtélyes, feszültséggel teli drámasorozathoz, mint az egykori ügyvéd, Song Yeo Ul, akit néhai férje meggyilkolására készítettek elő.

(Fotó: tvN)

A probléma kirobbanása után Song Yeo Ul (Cho Yeo Jeong) a számkivetett az elit nemzetközi iskolában, ahová csak a hatalmasok mehetnek be.Az újonnan kiadott főplakáton Song Yeo Ul (Cho Yeo Jeong) azonnal felkelti a kíváncsiságot, ahogy fiával együtt elváltak az elragadtatott anyák tömegétől, mint egy hívatlan vendég, aki értesítés nélkül megjelent a délutáni teázáson.

(Fotó: tvN)

Szemei ​​nyilvánvalóan azt a szorongást mutatják, amit akkor érez, amikor magához szorítja a fiát. Eközben Danny (akit Ha Joon alakít), egy jégkorongozó, aki úgy döntött, hogy a nemzetközi iskolában tanít, mély és kíváncsi tekintettel bámulja az özvegyet a boldog és barátságos anyák mögül.

HA HIÁNYOLTÁL: A JTBC „Lost” különleges dráma új érzelmes posztert adott ki Jeon Do Yeon és Ryu Jun Yeol közreműködésével

Úgy tűnik, a többi anya nem bánja a jelenlétét, miközben boldogan isszák a teájukat, és büszke mosollyal az arcukon, ahogy Ivy League gyerekükre néznek.

(Fotó: tvN) (Fotó: tvN)

Színésznő Kim Ji Soo A jómódú és nagyérdemű Nam Ji Seont alakítja, az anyát, aki a nemzetközi iskolában irányítja és hatalma van a közvélemény felett. Park Se-jin felveszi Hwang Na Yoon szerepét, egy egyedülálló anyát, aki a Song Yeo Ul-nak (Cho Yeo Jeong) dolgozik. Karaktereik felkeltik a kíváncsiságot, miközben a rajongók azon töprengenek, hogy ők ketten az özvegy szövetségesei vagy ellenségei.

(Fotó: tvN)

Másrészt Gong Hyun Joo színésznő az egykori színésznő, Cha Do Yeong szerepét fogja játszani, akinek sötét vágyai, önzése és kapzsisága van.

TALÁN TETSZENE: Chae Jong Hyeop nettó értéke 2021: Mennyire gazdag a szívtipró?

Míg az anyák élvezik a forró teát és az iskolai pletykákat, Song Yeo Ul (Cho Yeo Jeong) fokozza a feszültséget, mivel gondolatait a plakátra írták, ami azt jelenti, hogy „Itt van a férjem titkos nője”.

(Fotó: tvN)

A rajongók kíváncsisága és várakozása az új plakát megjelenésével csak fokozódott. A „High Class” várhatóan egyedülálló és érdekes történetmesélést és színészi alakítást fog bemutatni a sztárokkal teli szereplőgárdájából.

„High Class” dráma összefoglalója és további részletek

(Fotó: tvN)

A tvN új drámája, a „High Class” egy rejtélyes feszültségdráma, amely azokat az álszent történeteket, hazugságokat és piszkos titkokat mutatja be, amelyek a társadalom felső 0,1 százalékához tartozó dél-koreai nők tökéletes élete mögött rejlenek.

AKÁR EZ IS TETSZHET: 4 fiatalos és üdítő kötelező K-dráma a tanév kezdete előtt

A dráma a fényűző és elit nemzetközi iskolában játszódik, amely egy szigetszerű paradicsomban található, ahová csak a gazdagok és hatalmasok mehetnek be.

Kim Young Jae független színész, Park So Yi gyerekszínész és Seo Jeong Yeon is részt vesz a drámában.

Choi Byung Gil, aki a legjobban értékelt „East of Eden”, „Missing 9” és „Angry Mom” című drámákat gondozta, Hyun Jung forgatókönyvíróval közösen vezette az új drámát.

ÉRDEKELHET, HOGY:Történelmi dráma Kim Yoo Jung hercegnő átváltozik Hong Chun Gi-vé az új címbeli drámában

A „High Class” producere a Studio Dragon, a Production H and H World Pictures gondozásában.

Az új tvN-drámát szeptember 6-án, 22:30-kor mutatják be. KST.

ICYMI, íme a „High Class” előzetes:

Kövesse a KDramastars oldalt további Kdrama, KMovie és hírességekkel kapcsolatos hírekért!

A cikk tulajdonosa a KDramastars.

Írta: Elijah Mully.