Charlize Theron és Sean Penn komolyra fordul. A People szerint a hollywoodi hatalmi pár barátai nem lepődnének meg egy ajánlaton, de hozzátették: még nem jegyezte el. Ők ketten még januárban mutatták be románcukat a Penn harmadik éves Help Haiti Home gáláján.

Az Oscar-díjasok a Valentin-napi hétvégét is együtt töltötték Cabo San Lucasban. „Elválaszthatatlanok voltak” – mondta egy szemtanú a PEOPLE-nek mexikói nyaralásukról. – Mindenhol kezet fogtak, ahol csak mentek. A múlt hónap végén Theront és Pennt látták, amint megérkeztek a The Forumba a kaliforniai Inglewoodba, a Chelsea Handler stand-up show-jára. A híres párost a hét elején látták kézen fogva sétálni a New York-i Greenwich Hotel előtt.

Az 53 éves Penn barátnőjét, Theront (38) is tervezi rendezni a szintén Javier Bardem főszereplésével készült The Last Face című filmben.

Penn korábban a House of Cards színésznőjéhez, Robin Wrighthoz ment feleségül. Penn és Wright 1996. április 27-én házasodtak össze, és 2010. július 22-én váltak el. Theron korábban csaknem kilenc évig járt Stuart Townsend ír színésszel, majd 2010 januárjában elvált.

Mindeközben Theron következő filmje, az „A Million Ways to Die in the West” című vadregényes western-vígjáték, amelynek producere és rendezője Seth MacFarlane (Family Guy, Ted) éppen most jelent meg egy vörös sávos előzetest, amelyet alább tekinthet meg! A filmben szerepel még MacFarlane, Amanda Seyfried, Neil Patrick Harris és Sarah Silverman.

A film hivatalos szinopszisa szerint: „Miután Albert kihátrált egy fegyverpárbajból, ingatag barátnője elhagyja őt egy másik férfiért. Amikor egy titokzatos és gyönyörű nő belovagol a városba, segít neki megtalálni a bátorságát, és egymásba szeretnek. De amikor megérkezik férje, egy hírhedt betyár bosszút keresve, a gazdának próbára kell tennie újdonsült bátorságát.
Az A Million Ways to Die in the West premierje május 30-án lesz a mozikban.