(Fotó: twitter)

Már csak napok voltak hátra a várva várt „True Beauty” dráma premierjéig, a tvN új állóképeket adott ki Astro Cha Eun Woo-járól, amelyek bemutatják lenyűgöző Jiu-Jitsu képességeit.

Még mindig igazi szépség(Fotó: Twitter)

A romantikus-vígjáték és webfilm alapú sorozat végre december 9-én kerül képernyőre a pilot epizódjával. Bár a dráma még nem kezdődik, a közönség már izgatottan várja a színészeket a vásznon.

A „True Beauty” egy középiskolai romantikus dráma a sminkgururól, Lim Ju Gyeongról (Moon Ga Young), egy lányról, aki mindig sminkelve megy iskolába, hogy elrejtse csupasz arcát. Ez egyben a módja annak, hogy harcoljon és elrejtse a fizikai megjelenésével kapcsolatos bizonytalanságait. Ezután találkozik egy Lee Su Ho (Cha Eun Woo) nevű sráccal, egy híres diákkal ugyanabban az iskolában, akinek saját érzelmi sebei vannak a múltból. Jó barátság alakul ki közöttük, és egymás támaszává válnak. Megosztják egymással a titkokat, és egymás vigasztalásával tanulnak kigyógyulni hegeikből.Cha Eun Woo karaktere, mint Lee Su Ho egy hidegszívű fickó, kivételes látványokkal, jó akadémikus, és kiváló kosárlabda-készségekkel rendelkezik. De nem csak a kosárlabda az egyetlen sportága, amelyet szeretett, hanem a Jiu-Jitsu is.Az újonnan kiadott állóképeken Lee Su Ho fehér egyenruhát visel, ahol egy Jiu Jitsu versenyen vesz részt. Határozott fellépésével és koncentrált tekintetével ragadja meg a nézőket, miközben legyőzi ellenfelét.

True Beauty állóképek(Fotó: Twitter)

Cha Eun Woo éles tekintete Lee Su Ho karakterének heves és karizmatikus személyiségét mutatja. Gonosz arckifejezése nagy feszültséget ad arról, hogy mire számíthatunk az „Igazi szépség” című dráma következő epizódjaiban.

True Beauty állóképek(Fotó: Twitter) (Fotó: Fantiago Entertainment)

A 'True Beauty' sztárja egy interjúban megosztotta, hogy Lee Su Ho szerepére készül. „Nagyon keményen gyakorolok, hogy megmutassam Su Ho igazi karakterét, ő egy olyan ember, aki szereti a sportot. Hálás vagyok az élményért, mert azt hiszem, ma találtam egy új, jó hobbit.'

A színészet mellett Cha Eun Woo bálványként is elfoglalt, hiszen tagja a népszerű KPop fiúcsapatnak, az Astro-nak. A „Master in the House” vasárnapi varietéműsort, valamint Lee Seung Gi, Yang Se Hyung, Shin Sung Rok és Kim Dong Hyun színészeket is rendezte. Elfoglaltsága ellenére sikerült jó felkészültséget és készségeket mutatnia a közelgő drámára való felkészülés során.

Kemény munkájának és túláradó karizmájának eredménye az állóképeken is látható, és izgalmasabb lesz nézni, ha végre adásba kerül a dráma.

(Fotó: Twitter)

Hwang In Yeop színész is része a szereplőgárdának Han Seo Joon szerepében. A felvezetések közötti szerelmi háromszög minden bizonnyal új lendületet ad majd a nézőknek. Különböző karakterek különböző történetekkel, és találkoznak együtt, hogy életüket megváltoztató pillanatokat szerezzenek.

Készüljön fel egy újabb romantikus drámára, amelynek premierje december 9-én, 22:30-kor lesz. A „True Beauty” angol felirattal is elérhető lesz a Vikin.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai S.