Jim Carrey volt barátnőjét, Cathriona White-ot hétfő este holtan találták két barátja.

Carrey 28 éves ex-barátnője, White, aki a közelmúltban szakított a sztárral, öngyilkos lett, holttestére pedig hétfő este talált rá a Los Angeles-i Rendőrkapitányság (LAPD). Állítólag egy öngyilkos levelet is hagyott maga után. White állítólag szeptember 24-én iratkozott fel a Twitterről: 'A Twitter kijelentkezésekor remélem, fény voltam legközelebbi és legkedvesebbem számára' Fox hírek .

Mikor szakított Jim Carrey és Cathriona White?White és az 53 éves színész még 2012-ben viszonya volt, de később szakítottak. De a duót idén május 21-én fotózták együtt New Yorkban. Látták őket egymás kezét fogva, és azt is pletykálták, hogy a pár ismét lángra lobbantotta a románcot.

Carrey egyik legutóbbi, szeptember 16-án közzétett Twitter-fotója a következő volt: „Grand Central, NYC (fotó: Cathriona White”). A TMZ szerint White öngyilkossági jegyzete arra utal, hogy szeptember 24-én szakított Carrey-vel. Az LAPD azonban nem árult el semmit White öngyilkossági jegyzetéről.

Fred Corral hadnagy, a Los Angeles megyei orvosvizsgáló-halottkém azt mondta: 'A fiatal nőt 20 óra 40 perckor hozták be egy sherman oaks-i rezidenciáról, és nyilvánvalóan öngyilkos lett.' „Az üggyel kapcsolatos jelentések még nem készültek el. Holnapra van kiírva egy vizsgálat” – tette hozzá Hollywoodi élet .

Cathriona White közösségi médiájában nincs nyoma Jim Carreynek

White, aki hivatása szerint sminkes volt, évekkel ezelőtt Írországból az Egyesült Államokba költözött. White mindvégig aktív résztvevője volt a közösségi médiának, de már régóta nem említett Carrey-ről egyetlen oldalon sem.

24-énthFebruárban újra tweetelt egy fotót Carreyről, amely úgy néz ki, mint egy pillanat az LA Kings jégkorongmeccsről. Ezen kívül minden Instagram-bejegyzésében csak a családja, az ételek és az állatok szerepeltek.