Cara Delevingne-t és a pletykák szerint barátnőjét, St. Vincentet a Los Angeles-i repülőtéren vették észre, amint hozzáillő kabátot viseltek, amint pénteken indultak repülőútjukra.

A pár, aki még nem erősítette meg a randevúzási pletykákat, nagyon stílusosan érkezett a repülőtérre.

'Repülésükkor a modell feldobott egy fekete lövészárkot, ugyanazt a kabátot, amelyet a pletykák szerint barátnője a Burberry Londonból Los Angelesbe tartó felvonuláson viselt előző este - a pár első nyilvános rendezvényén' - mondta. Daily Mail .„Nem volt könnyű észrevenni azt, hogy ketten egy ruhásszekrényben élnek, de ha közelebbről megvizsgáljuk, a kabát gallérja mentén a Burberry jellegzetes szegélye elárulta” – tette hozzá a cikk.

Cara Delevingne-nek egy Burberry sál is volt.

Cara Delevingne a Burberry illat arca.

A My Burberry parfüm leírásakor St. Vincent pletykázott barátnője ezt mondta a Style-nak: „Nagyon finom. Amikor először megéreztem az illatát, megpróbáltam megnyalni.

– Elég ehető szaga van. Felidézi Anglia emlékeit, otthont és kívül. Van benne valami otthonos. Nem tudom leírni, hogy mi az. Nyilvánvalóan ez is teljesen természetes. Olyan, mint egy beltéri/kültéri szag. Olyan szaga van, mint a nedves fáknak – mondta.

Cara Delevingne és St. Vincent állítólag a Brit Awards-on hozták nyilvánosságra kapcsolatukat, miután látták őket 'csókolózni és kezet fogni'.

'A pillanat mintája Cara úgy gondolja, hogy el van ragadtatva St Vincenttől, igazi nevén Annie Clarktól, és a világ minden tájáról követte őt körútja során' - számolt be a Daily Mirror.

A brit szupermodell ezután Tulsában és Tokióban járt St. Vincent koncertjein, és állítólag az indonéziai Balin mentek nyaralni.

Bár Cara Delevigne közvetlenül nem ismerte el, hogy biszexuális, Michelle Rodriguez-zel járt a Fast & the Furious 7-ben.