Britney Spears nemrégiben nyitotta meg magát, miután szakított régi barátjával, David Lucadoval.

Az énekesnő, aki a hétvégén a Las Vegas-i Planet Hollywood Resort & Casinoban lépett fel, elhidegült barátját külön kiáltotta, amikor azt mondta: 'Tehát tudom, hogy tudod, hogy a barátom megcsalt... De a legjobb dolog, hogy megcsalnak, több első randevúra megyek.

A „Piece of Me” című műsorában Spears hozzátette: „Egy dögös srácra van szükségem. Hol vannak itt ma este a dögös srácok?Spears ezután megragadta a közönségtagot és a bloggert, Perez Hiltont, hogy csatlakozzon hozzá a színpadon NY Daily News .

A 32 éves énekesnő, aki a közelmúltban megerősítette, hogy szakított Lucado-val Twitter csütörtökön: 'Ahhh a szingli élet.'

A 'Toxic' énekesnőjéhez közel álló forrás elárulta, hogy Spears soha nem fogja visszavenni Lucadot, miután megcsalta, bár előbbi még jóvátenni akarja.

– Lehetetlen, hogy valaha is visszavenné Lucadót. Ennek végleg vége” – mondta a forrás Üzleti szabvány .

Eközben Spears szakított Lucadoval, miután megtudta, hogy volt barátja megcsókolt egy másik nőt, és látott egy videót az esetről. Hindustan Times neves.

Az állítólagos szerető nevét és kilétét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Spears apja, Jamie állítólag megakadályozta, hogy Lucado lássa és beszéljen lányával és unokáival az állítólagos hűtlenség miatt.

Az utóbbi időben Spears a családjával is elfoglalt, a 'Parfüm' énekesnője pedig nemrégiben posztolt egy fotót gyermekeivel és húgával, Jamie Lynnnel. Daily Mail .

A képen Spears két fiát, a kilenc éves Seant és a hétéves Jaydent, Jamie Lynnt és az utóbbi hatéves lányát, Maddie-t ölelgeti.

A kép aláírta: „A nővéreim bemutatóján! @jamielynnspears ma este az LA megyei vásáron játszik Pormonában.