Bradley Cooper pénteken megjelent a 'The Tonight Show'-ban Jimmy Fallonnal, hogy beszéljen az 'Elefántember'-ről, amely egy Broadway-show, amelyben a 'Galaxis őrzői' színész szerepelt. Valójában Cooper volt a főszerep a filmben. előadás.

Fallon ezután adott Coopernek egy Eagles arcellenzőt, amelyen egy tüskés hajú paróka volt, és azon piszkált, hogyan nézett ki a színész a múlt héten, amikor a londoni Heathrow repülőtéren észlelték. Hogy még vidámabb legyen a szegmens, Fallon is kivett magának egy másikat, és azt is viselte.

Igaz, a duó nem tudta megállni, hogy ne nevessen. Csak néhány másodpercnél tovább nem tudták összetartani, még egy teljes mondatot sem tudtak befejezni, mert egyszerűen képtelenek voltak beszélni és egymásra nézni anélkül, hogy nevetésben törtek volna ki. A közönség tovább figyelt, és nem tudta visszatartani magát a nevetéstől.A vicces interjún kívül, ahol mindketten szóhoz sem jutottak röhögés vagy nevetés nélkül, eljátszottak egy kört Fallon híres tojásos orosz rulettjével is. Tojást vertek a homlokukra, nem tudva, melyik nyers és melyik keményre főtt. Meglepő módon először az utolsó két tojásig jutott a játék.

Ez egy feszültséggel teli leszámolás volt, miközben felkészültek az arcukon tört tojásokra. Felváltva választották ki, hogy melyik tojást használják, anélkül, hogy tudták volna, hogy a sárgája megnedvesíti-e vagy sem.

Bradley Cooper vicces oldalát látni üdítő volt, különösen azután, hogy az „American Sniper” előzetese túlságosan intenzív volt. Szívmelengető volt látni az elképesztően jóképű színészt mosolyogni és nevetni, aki inkább a különféle filmekben és kasszasikerekben játszott komoly szerepeiről volt ismert.