Brad Pitt állítólag egyre jobban aggódik Angelina Jolie diétája miatt, miközben továbbra is veszélyes szintre fogy.

A forrás szerint, aki tálalta az OK-t! magazin szerint „Jelenleg nagyon egészségtelen, de ez nem újdonság – a férfi felépíti, és abban a pillanatban, amikor nincs az ő felügyelete alatt, újra abbahagyja az evést.

Brad Pitt pedig állítólag hat gyermekük segítségét kérte az úgynevezett „anya mentő menedékhelyen”, ahol egy ismeretlen helyre mennek, és Angelina Jolie-t arra kényszerítik, hogy magas kalória- és fehérjetartalmú étrendet vegyen be.Különféle jelentések azt állították, hogy Angelina Jolie súlya veszélyes 90 fontra esett vissza.

– De ez nem a szokásos falási evés, mivel Pitt szakembert keresett, hogy segítsen Angie-nek az úton. Bennfentesünk szerint Pitt Gertrud Keazor, egy nyugdíjas francia vívó segítségét kérte, aki most visszavonulókat vezet, hogy „megpróbáljon átjutni hozzá” – áll a közleményben.

Gertrud Keazor a Yobaba Lounge elvonulások tulajdonosa.

A honlapja szerint a menedékház egy falusi kastély, amely egyedülálló stílusáról és gyönyörű szállásáról ismert. Ízletes, helyi eredetű, ínyenc ételeket szolgálnak fel. A többnyire nyers, gabonamentes, tej- és cukormentes alkotások kényeztetik a szemet, és gyorsan kiegyensúlyozzák a szervezetet.

Hozzátette: „A jóga és a meditáció támogatja a wellness-programot. Gyönyörű jógastúdiónkban tanítják őket. A legfelső emeleten található, kilátással a középkori háztetőkre, és köszönti a reggeli napot, a földi nyugalom szentélye.

Az OK szerint! Angelina Jolie-t egy speciális diétára helyezik, amelyet a súlygyarapodásra terveztek, „a Keazorral végzett privát 1 az 1-re alkalmakkal együtt”.

'A cél az, hogy felépítse és új étkezési szokásokra tanítsa' - állította a forrás. Úgy tűnik, Brad Pitt azt akarja, hogy Angelina Jolie „teljesen lemaradjon, ahogy szeretné”.