A „Scandal” 5. évadának online terjedő spoilerjei szerint a Shonda Rhimes politikai thriller egyik új szereplője Mia Maestro lesz, aki a „The Strain” című korábbi szerepéről ismert.

A kiszivárgott spoilerek ellenére Mia Maestro karakterét a sorozatban még nem részletezték. TV vonal . Azonban, Határidő beszámolt arról, hogy Mia Maestro szerepe „jelentős és visszatérő” lesz.

Lehetséges, hogy Mia Maestro a Kerry Washington által alakított Olivia Pope-nak dolgozik?Különböző spoilerek utaltak arra, hogy az Olivia Pope & Associates új „gladiátort” kaphat a „Scandal” 5. évadában.

A „Scandal” 5. évadának számos internetes spoilerje közepette a Scott Foley által alakított Jake Ballard rajongói abban reménykednek, hogy a történet jó lesz a következő évadban.

Miután Olivia Pope a 4. évad végén maga helyett Fitzgerald Grant elnököt választotta, a feltételezések szerint Jake Ballardnak új szerelme lehet a „Scandal” 5. évadában.

Egy korábbi interjúban Scott Folley kifejtette gondolatait a 4. évad fináléjáról, és arról, hogy a dolgok valószínűleg megváltoznak a következő szezonban.

„Ez a szerintem egy igazán nagyszerű szezon fináléja” – mondta Scott Folley Jehu! tévé .

– Ez egy csomó dolgot lezár. Ez egyúttal ajtót nyit egy szerintem jobb szezon előtt a következő szezonban. Sok mindent a levegőben hagynak. Nagyon sok szerep fog változni.

Amikor azt mondta, hogy „változnak a szerepek”, vajon Scott Foley arról beszélt, hogy Jake Ballard egy szerelembeteg kiskutya, aki Olivia Pope-ot kergeti, olyan férfivá vált, aki egy tényleges kapcsolatban él, ahol annyi szeretetet kap, amennyit ad neki?

Mivel nem sok spoiler szivárgott ki Jake Ballard cselekményvonaláról, a rajongóknak rá kell hangolódniuk a „Scandal” 5. évadának szeptember 24-i premierjére, hogy megtudják.