'Egy boszorkány szerelme' Um Jung Wha úgy viselkedett, mint egy igazi szerelmes boszorkány.

15-énthA tvN hétfő/keddi kábeldráma, „A boszorkány szerelme” epizódja (forgatókönyv: Ban Ki Ri, Lee Sun Jung, rendező: Lee Jung Hyo) június 9-én sugárzottth, Ban Ji Yeon (akit Um Jung Wha alakít) megmutatta, mennyire volt igazán szerelmes, és felemelte a szívdobogást a rajongók körében.

Dong Ha (akit Park Suh Joon alakít) felkérést kapott egy részmunkaidős állásra, és megtudja, hogy ő lesz Suk Ki (akit Kang Sung Jin alakít) asszisztense. Ezt megtanulva azt mondta Dong Hának, hogy áruló, és civakodni kezdett. Később Dong Ha féltékenykedni kezdett, amikor meghallotta, hogy Suk Ki-t Ji Yeon megütötte, és féltékeny volt a csapat tagjaira, és arra, hogy hogyan néznek Ji Yeonra. Ezután elmondta Ji Yeonnak, hogy nem tetszik neki a rövid szoknya, és élvezte a vásárlási randevút. Megmutatták, milyen édes a kettejük randevúzása.Sőt, Ji Yeon elkezdte felfedni a randevúzással kapcsolatos gondjait, miközben Dong Ha-ról beszélt, és megmutatta, hogyan viselkedik egy nő, amikor szerelmes. Ban Ji Yeon új és karizmatikusabb oldalát mutatja meg.

Ezenkívül Ji Yeont a globális kihívásprogram csereújságírójának választották, és lehetőséget kapott arra, hogy egy évre az Egyesült Királyságba utazzon. Érdekes lesz látni, hogy a munkát vagy a szerelmet választja.

Eközben az „A Witch's Love” egy egyedülálló, 39 éves Ban Ji-yeon nő és egy 25 éves, Yoon Dong-ha nevű fiatalabb férfi szerelmi története.