A 'Bosszú' szereplői, Emily VanCamp és barátja, Josh Bowman kibővítik támogatásukat a környezetvédelemért, miközben Emily Thorne azzal ugratta, hogy többen fognak meghalni a sorozatban.

Egy cikkben ÉS! hírek , A „Bosszú” szereplői Emily VanCamp és barátja, Josh Bowman részt vett a 2014-es Environmental Media Awards díjátadón, ahol elismerte felelősségüket, hogy minél több emberhez szóljanak, hogy gondoskodjanak környezetükről.

„A mi felelősségünk, hogy rávilágítsunk a környezettel kapcsolatos problémákra” – mondta, hozzátéve, hogy ez a felelősség kiterjed a Bosszúban szereplő Emily Thorne-ra is, aki valójában Tesla elektromos autót vezet.

Emily VanCamp és Josh Bowman „Bosszú” szereplői mellett társsztárjuk, Karine Vanasse is részt vett az eseményen, ahol elmondta, hogy jelenleg az a legfontosabb, hogy mindent megtegyen a víz megtakarítása érdekében otthonukban.

Josh Bowman eközben bevallotta, hogy a barátnője a legkörnyezetbarátabb kettejük között, bár azzal dicsekedett, hogy jobban tud újrahasznosítani.

A „Bosszúról” beszélve azzal ugratta, hogy „emberek fognak meghalni ebben a szezonban”, bár még nem tudja, kik. – Ez a bosszú. Minden évszakban meghalnak, és ez szörnyű.'

A 'Bosszú' 4. évadában Emily VanCamp és Josh Bowman kapcsolata már három éve tart, ami már a házassági pletykák kiváltója volt.

Amikor a „The Meredith Vieira Show” során arról kérdezték, hogy vannak-e gyerekek a láthatáron Emily VanCamp és Josh Bowman számára, az Emily Thorne-t alakító színésznő azt mondta: Us Weekly : „Igen, feltétlenül, különösen, ha a nővéreid szülnek, egyszerűen csak fel akarsz ugrani a kocsira. De most örülök, hogy nagynéni lehetek.

„Nagyon elfoglalt vagyok, és úgy érzem, olyan anya szeretnék lenni, mint amilyen szeretnék lenni. Ezzel az ütemtervvel és ezzel a nagyon meggyötört - izgalmas játszani, de őrült karakterrel - azt hiszem, hagyom, hogy ez megtörténjen, és meglátom, hol tartok. Annyira boldoggá tesznek” – tette hozzá.